Μάρκος Σεφερλής: Θα "λιώσετε" με αυτό που άφησε πάνω στο αυτοκίνητο της Έλενας Τσαβαλιά! Φωτογραφία - απόδειξη!

Πόσο ρομαντικός;

Μια φωτογραφία - απόδειξη έρχεται για την ρομαντική κίνηση του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά! Θα "λιώσετε" με αυτό που άφησε πάνω στο αυτοκίνητό της!

Μετά από τόσα χρόνια κοινής συμβίωσης είναι ακόμα τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον και τους χαιρόμαστε πραγματικά!

Expand player

Πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Μάρκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το αυτοκίνητό της στο οποίο και βρήκε πάνω ένα τριαντάφυλλο!

Το στιγμιότυπο αυτό συνοδευόταν με την εξής λεζάντα:

Για το τέλος σας κρατήσαμε το καλύτερο! Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr έπιασε την Τσαβαλιά με τον γιο της και τον Μάρκο για ψώνια! Ο μικρός είναι ίδιος ο πατέρας του!

Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν τον έρωτά τους! Το σαλόνι είναι όλα τα λεφτά!

Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν τον έρωτά τους η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής! Το σαλόνι είναι όλα τα λεφτά και... μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από μέσα!

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί, η οποία αποτελεί και την κυριότερη προτεραιότητά τους.

Τόσο ο Μάρκος όσο και η Έλενα φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο για τον γιο τους, Χάρη, παρά το βεβαρυμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα. Η Έλενα μάλιστα είναι και πολύ ενεργή χρήστης των social media και ειδικά του Instagram, αφού πολλές φορές μοιράζεται εκεί διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μέσα στο εορταστικό πνεύμα λοιπόν αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που μας δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους.

Ωστόσο μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλενα Ακρίτα για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι trash και επιθετικό να κάνεις άτομα από ευπαθείς ομάδες νούμερα στο Δελφινάριο»

Ελένα Τσαβαλιά: Στάθηκε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή και όλοι κοιτούσαν την κόκκινη πλισέ φούστα της...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr