Ευχάριστα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ο έρωτας της «χτύπησε» ξανά την πόρτα!

Ποιος ο νέος της σύντροφος;

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς ο έρωτας της «χτύπησε» ξανά την πόρτα.

Την αποκάλυψη έκανε το Πρωινό. Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας σχολίαζαν την συνέντευξη της Δήμητρας Αλεξανδράκη που μίλησε για το αν της είχε γίνει πρόταση για το My Style Rocks.

Expand player

Τότε με αφορμή αυτό σχολίασαν και την περσινή παρουσιάστρια του show, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έκαναν μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης είπε «Έμαθα ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ερωτευμένη» και πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά «γι’ αυτό σε μία ερώτηση αν εύχεται έναν νέο έρωτα μέσα στο 2020 είπε: «Και πού ξέρεις ότι δεν είμαι ερωτευμένη».

Και η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε πως γνωρίζει ποιος είναι ο νέος της σύντροφος αλλά δεν μπορεί να το αποκαλύψει.

Ωστόσο να θυμίσουμε πως η Σπυροπούλου βρισκόταν πρόσφατα στο νοσοκομείο! Δείτε ποια ήταν η πρώτη δημοσίευσή της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την "άδειασε" γνωστός σχεδιαστής μόδας! "Δεν μας χρειάζεται αυτή!"

Γνωστός σχεδιαστής μόδας "άδειασε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! "Δεν μας χρειάζεται αυτή!" Τι ήταν αυτό που τον εξόργισε τόσο με την παρουσιάστρια;

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και δεν δίστασε να αποκαλύψει για το πως αισθάνεται για ορισμένα άτομα στην showbiz.

Ο λόγος για τον Νίκο Αποστολόπουλο! Σε ερώτηση για το πως του φαίνονται ορισμένες παρουσιάστριες, ο ίδιος λέει για την Σπυροπούλου πρώτα, «Αυτή μπορείτε να την αφήσετε εκεί που είναι, έτσι κι αλλιώς δεν μας χρειάζεται αυτή. Δεν έλειπε από την τηλεόραση, ούτε λείπει. Να κάτσει εκεί που είναι, είναι καρικατούρα ανθρώπινη. Σαν το μαϊμουδάκι μου είναι».

Και συνεχίζει με την Ευαγγελία Αραβανή, «Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά δυστυχώς δεν το ξέρει όπως πρέπει να το ξέρει η ίδια. Εγώ τη βρίσκω πάρα πολύ όμορφη. Δεν είναι τόσο χαριτωμένη σαν παρουσιάστρια, αλλά θα μπορούσε κάποιος να την εκπαιδεύσει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με το μωρό που έφερε την ευτυχία στην ζωή της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγόρασε καινούργια αυτοκινητάρα! Φωτογραφίες από την βόλτα της με το νέο της... έρωτα!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr