Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγόρασε καινούργια αυτοκινητάρα! Φωτογραφίες από την βόλτα της με το νέο της... έρωτα!

Θα το ζηλέψουν σίγουρα όλοι οι άντρες!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγόρασε καινούργια αυτοκινητάρα! Φωτογραφίες από την βόλτα της με το νέο της... έρωτα!

Αγόρασε καινούργια αυτοκινητάρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα της με το νέο της... έρωτα!

Υπάρχει ζωή και πίσω από τις κάμερες για την παρουσιάστρια! Η φετινή χρονιά μπορεί να τη βρήκε εκτός τηλεόρασης, εκείνη όμως δεν φαίνεται να προβληματίζεται, αντιθέτως παίρνει τον χρόνο της και εξετάζει τις προτάσεις που της έχουν γίνει από το «Just the 2 of us» και από το νέο Mega για μεσημεριανή εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ανάλογη με το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» που παρουσίαζε στο παρελθόν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτοκίνητο

Μέχρι στιγμής κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το οτιδήποτε, φαβορί πάντως εμφανίζεται το «μεγάλο κανάλι», στο πλαίσιο της ολικής επαναφοράς που ετοιμάζει μέσα στους επόμενους μήνες.

Η γοητευτική Κωνσταντίνα κρατάει αντίστοιχη στάση σιωπής και για τα προσωπικά της, όπου κι εκεί υπάρχει κινητικότητα αυτή την περίοδο, αφού βρίσκεται στην αγκαλιά ενός γοητευτικού μελαχρινού, τον οποίο δεν εμφανίζει. Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά της, με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, ενώ εμφανίζεται έτοιμη να ριχτεί ξανά στην τηλεοπτική αρένα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ! Η εμφάνιση που αναδεικνύει την κορμάρα της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έρωτας

Κούρσα στο ηλιοβασίλεμα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάστρια

Είναι σίγουρο πως θα έχουμε περισσότερα νέα μέσα στις επόμενες μέρες για το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας - και όχι μόνο. Μπορεί αυτό το διάστημα να ζεσταίνει τις μηχανές της και να... μαρσάρει με κατεύθυνση στο άγνωστο, ο φωτογραφικός φακός του YOU, όμως, την πρόλαβε την ώρα που έμπαινε στην καινούρια της Mercedes και έκανε τις βόλτες της στην περιοχή της Βουλιαγμένης μαζί με μία φίλη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ