Ο Χάρης Βαρθακούρης τα «πήρε» με ρεπόρτερ της Καινούργιου: «Τι είπες τώρα, σταματάω την συνέντευξη»

Τι συνέβη;

Ο Χάρης Βαρθακούρης εκνευρίστηκε με ρεπόρτερ της Καινούργιου με αποτέλεσμα να του πει πως «σταματάει την συνέντευξη».

Ο τραγουδιστής έδινε συνέντευξη στην εκπομπή, όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε ποιοι είναι το τραγούδι που γίνεται χαμός στα live του.

Expand player

Εκείνος απάντησε το «Βράδια αξημέρωτα» με τον ρεπόρτερ να απορεί «Του Πέτρου Ιακωβίδη;». Τότε ποιος είδε τον τραγουδιστή και δεν τον φοβήθηκε.

«Σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Τι είπες τώρα; Είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών… Ωωωω… Μούντζα που μου έδωσες. Αν ήξερες τι είπες τώρα. Μα τω Θεώ. Είναι ό,τι χειρότερο μπορούσες να μου πεις, στο ορκίζομαι. Έχει ανέβει η θερμοκρασία μου τώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπα αυτό τον τίτλο και η απάντησή σου ήταν αυτή που ήταν. Αλήθεια δε μπορώ. Θεωρώ πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να το μπαλώσεις τώρα δεν…» είπε, μεταξύ άλλων.

Να θυμίσουμε και ένα άλλο ξέσπασμα του.... που έγινε viral!

Χάρης Βαρθακούρης: Έκανε την ανακοίνωση για διπλή «χαρά»! Δίπλα του η Αντελίνα!

O Χάρης Βαρθακούρης έκανε την ανακοίνωση για διπλή «χαρά»! Δίπλα του η Αντελίνα, η οποία και εννοείται πως τα έμαθε πρώτη!

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερή του φάση και σίγουρα το 2019 ήταν η χρονιά τους! Το 2020, που ήρθε, είναι ακόμα πιο τυχερό για εκείνους και ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε την ανακοίνωση για το «σημάδι»!

Ο ίδιος, κέρδισε όχι ένα, αλλά 2 φλουριά και κάτι μας λέει ότι και η Αντελίνα έπαιξε τον ρόλο της για αυτό! Άλλωστε εκείνη είναι το μεγαλύτερο «φλουρί» που έχει μιας και μαζί του έχει δημιουργήσει την υπέροχη οικογένειά τους...

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο με τα... φλουριά:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Τι αναφέρει το συμβόλαιο τους με το STAR; Αποκάλυψη...

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα "πήρε στο κρανίο" με τον Χάρη! Το περιστατικό που άφησε τους πάντες "παγωτό"!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr