Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Τι αναφέρει το συμβόλαιο τους με το STAR; Αποκάλυψη...

Τι θα γίνει μετά το τέλος του Globetrotters;

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Τι αναφέρει το συμβόλαιο τους με το STAR; Αποκάλυψη...

Τι αναφέρει το συμβόλαιο που έχει με το STAR η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης; Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον τραγουδιστή.

Το ζευγάρι μέσα από το Globetrotters είδε μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να γίνει viral με την σχέση του, καθώς οι ατάκες που πετάνε είναι μοναδικές.

Ο Χάρης Βαρθακούρη, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι #yes» και την Πένυ Καβέτσου, όπου αναφέρθηκε στο ταξιδιωτικό παιχνίδι και τους επικούς καβγάδες τους, αλλά και στο κανάλι.

“Ναι, έχουμε δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις. Κι εγώ, και η Αντελίνα και μαζί. Στο Globetrotters ήμασταν αγνοί και παρθένοι οργανισμοί. Οι καβγάδες επ’ ουδενί δεν ήταν στημένοι. Ποτέ δεν μας καθοδήγησε κανείς. Σε έναν καβγά με την Αντελίνα πιο εύκολα θα κάνω πίσω εγώ, γιατί είμαι πιο μεγάλος, πιο ώριμος και αφού ξέρω ότι θα τα βρούμε ούτως ή άλλως, δεν έχει νόημα. Αυτό που με έκανε να μπω στο παιχνίδι ήταν η μουρμούρα της Αντελίνας. Τα χρήματα δεν ήταν κίνητρο, γιατί τα χρήματα που βγάλαμε είναι λιγότερα από όσα ενδεχομένως θα έβγαζα αν εκείνο το δίμηνο έμενα στην Ελλάδα και τραγουδούσα”, ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Θεωρητικά και πρακτικά έχουμε συμβόλαιο με το Star ακόμα, λήγει με το που τελειώνει το παιχνίδι. Ένας όρος του συμβολαίου είναι ότι πριν συμφωνήσουμε με οποιαδήποτε άλλη πρόταση, οφείλουμε να ενημερώσουμε το Star, ώστε να μας πει ότι σας κάνω κι εγώ την ίδια πρόταση. Έχουν δηλαδή την πρώτη επιλογή», αποκάλυψε.

Χάρης Βαρθακούρης: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Αντελίνα! «Θα το λέω μέχρι τα βαθιά γεράματα»!

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην σύζυγο του, Αντελίνα και είπε μεταξύ άλλων «Θα το λέω μέχρι τα βαθιά γεράματα»!

Ο γνωστός τραγουδιστής και η Αντελίνα έγιναν πολύ αγαπητοί μέσα από την συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Star, το «Globetrotters».

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης πριν λίγες ημέρες έδωσαν συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων ο Χάρης είπε γελώντας τι θα άλλαζε στην Αντελίνα.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θα άλλαζε στον Χάρη! Δεν φαντάζεστε τι είναι...

Είπε χαρακτηριστικά:

«Θα το λέω μέχρι τα βαθιά γεράματα. Δεν έχει καμία επαφή με τον χρόνο! Επίσης, κι αυτό είναι κάτι που πλέον έμαθε όλη η Ελλάδα, δεν έχει μέτρο. Τρίτο και τελευταίο, οι αντιδράσεις της, ακραίες πολλές φορές, θα μπορούσαν να ήταν πιο ήπιες και κόσμιες. Θα ήθελα να μπορούσε να είναι υπεράνω, όπως πολλές φορές είμαι και εγώ. Αν με ρωτούσες για την εμφάνιση, θα ήθελα να ξαναγίνει μελαχρινή! Δεν ξέρω από πότε υπογράφτηκε νόμος που λέει ότι όσες ασχολούνται με την τηλεόραση οφείλουν να είναι ξανθιές. Διότι αυτό επικαλείται μονίμως».