Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Νέος επικός καυγάς- «Άντε ρε βόιδι...»!

Βαριές κουβέντες!

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Νέος επικός καυγάς- «Άντε ρε βόιδι...»!

Ένας νέος επικός καυγάς σημειώθηκε σε ένα ακόμη επεισόδιο του "Globetrotters". Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα έβγαλαν... μαχαίρια! «Άντε ρε βόιδι...»!

Το viral ζευγάρι δεν μπορούσε να μας αφήσει χωρίς καυγά στο χτεσινό επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ταξίδεψαν στο Μπουένος Άιρες και οι διάλογοί τους πήραν "φωτιά"!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη σχέση λατρείας με την Ελένη! Μιλάει δημόσια και αποκαλύπτει πρώτη φορά!

«Είναι και μινιατούρα» είπε ο Χάρης για την παρτενέρ του στο χορό, κάτι που εξόργισε την Αντελίνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Αντελίνα έγινε ακόμα πιο έξαλλη, βλέποντας το πώς κρατούσε ο σύζυγός της την χορεύτρια.

«Τελείωσες! Δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα. Τελείωσες! “Αυτή είναι μινιατούρα και…”, τελείωσες! Άντε ρε βόιδι, με προσβάλλεις; Για μένα, σαν Αντελίνα, έχεις τελειώσει», είπε αρχικά η Αντελίνα στον Χάρη.

«Θέλω εξηγήσω για ποιο λόγο έχω γίνει έξαλλη. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα, δεν έχει να κάνει με ζήλια, έχει να κάνει με κάτι που είδα και η εικόνα με τάραξε και με χάλασε πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Προσπάθησε να βγάλει selfie με τον Χάρη αλλά...

Η Αντελίνα Βαρθακούρη προσπάθησε να βγάλει μία selfie με τον Χάρη Βαρθακούρη στο αποψινό επεισόδιο του "Globetrotters" αλλά δεν τα κατάφερε!

Πρόκειται για τους δύο πιο viral παίκτες του ταξιδιωτικού ριάλιτι του σταρ. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πλέον γνωστό για τους καυγάδες τους, κάτι που δεν έλειψε φυσικά και από το σημερινό επεισόδιο!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν έχετε δει ποτέ ξανά την ταυτότητά της! Πόσο έχει αλλάξει;

Συγκεκριμένα, οι δυο τους ήθελαν να βγάλουν μία selfie και έτσι η Αντελίνα πήρε τα ηνία και κράτησε το κινητό. Ο Χάρης ωστόσο δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και ξεκίνησε τον... εξάψαλμο!

Ο διάλογός τους ήταν απλά επικός!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι αποκαλύπτει για τους επικούς καβγάδες με τον Χάρη; «Οι τσακωμοί φέρνουν...»!

Τι αποκαλύπτει η Αντελίνα Βαρθακούρη για τους επικούς καβγάδες της με τον Χάρη; Είπε μεταξύ άλλων: «Οι τσακωμοί φέρνουν...»!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σεζόν!

Η συμμετοχή τους στην ταξιδιωτική εκπομπή του Star, «Globetrotters» έφερε και τους δυο μέσα στα σπίτια μας και τους γνωρίσαμε καλύτερα.

Η Αντελίνα και ο Χάρης μας έχουν χαρίσει άπειρες στιγμές και γέλιου και φυσικά επικούς καυγάδες τι λένε όμως οι ίδιοι για αυτό; Αντελίνα Βαρθακούρη: Έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά- «Με τον Χάρη δεν...»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real είπε χαρακτηριστικά:

«Πως μπορείς να κατασκευάσεις ένα καβγά όταν, όσο καλά και να ξέρεις τον διπλανό σου, ακόμα κι αν είναι άντρας σου 10 χρόνια, δεν ξέρεις στις δύσκολες συνθήκες ενός τέτοιου ταξιδιού πως θα αντιδράσει; Δεν στήνεται ένα καβγάς! Θα δεχόμουν ότι στήνω το να είμαι γλυκιά και μελιστάλακτη. Αντιλαμβάνομαι πως είναι λογικό να παίξει ο τσακωμός, γιατί αυτό φέρνει τηλεθέαση. Ε, λοιπόν, δεν υπήρχαν μόνο αυτοί, αλλά οι τσακωμοί που υπήρχαν ήταν 100% αληθινοί».