Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη σχέση λατρείας με την Ελένη! Μιλάει δημόσια και αποκαλύπτει πρώτη φορά!

«Έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και...»!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη σχέση λατρείας με την Ελένη! Μιλάει δημόσια και αποκαλύπτει πρώτη φορά!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλάει δημόσια και αποκαλύπτει πρώτη φορά την άγνωστη σχέση λατρείας που έχει με την παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο σύζυγός της Χάρης Βαρθακούρης έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα φώτα πάνω της λόγω των επικών καβγάδων τους στο «Globetrotters».

Ο κόσμος τους έχει αγαπήσει και θέλει να μαθαίνει συνεχώς πράγματα για το αγαπημένο ζευγάρι και η Αντελίνα, είναι αρκετά ενεργή στα social media της.

Έτσι αυτήν την φορά αποφάσισε να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που θέλουν να της κάνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι! Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι αποκαλύπτει για τους επικούς καβγάδες με τον Χάρη; «Οι τσακωμοί φέρνουν...»!

Ένας από αυτούς λοιπόν θέλησε να μάθει ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και εκείνη απάντησε:

«Η Ελένη έχει μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Είναι κάτι παραπάνω από φίλη και αυτή η φιλία δεν έχει να κάνει καθόλου μα καθόλου με τη δουλειά».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αντελίνα Βαρθακούρη Ελένη Μενεγάκη

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά- «Με τον Χάρη δεν...»

Έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά η Αντελίνα Βαρθακούρη και εκείνη το διάβασε on camera! «Με τον Χάρη δεν...»!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα από τα πιο viral ζευγάρια της ελληνικής showbiz αυτόν τον καιρό και όχι άδικα! Οι επικοί καυγάδες τους σε κάθε επεισόδιο του "Globetrotters" προσφέρουν άφθονο γέλιο και έτσι δεν έχουν δυσκολευτεί ιδιαίτερα να γίνουν οι αγαπημένου των τηλεθεατών!

Χάρης Βαρθακούρης: Έγινε έξαλλος με την Αντελίνα! «Είναι πολύ άκομψο...»!

Στο τελευταίο επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι, το ζευγάρι τσακώνεται αφού η Αντελίνα "μπουκάρει" μέσα στο σπίτι ενός αγνώστου χωρίς να χτυπήσει κουδούνι με τον επιτυχημένο τραγουδιστή να αντιδρά εξηγώντας πως του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Στη σημερινή εκπομπή της ωστόσο η Φαίη Σκορδά έκανε μία αποκάλυψη για την Αντελίνα. Συγκεκριμένα, η viral παίκτρια του "Globetrotters" της έστειλε μήνυμα προκειμένου να της εξηγήσει τι συνέβη με τον Χάρη στο τελευταίο τους ταξίδι!

«Μου έστειλε μήνυμα η Αντελίνα. Λέει το κορίτσι το όμορφο. Δεν τσακωθήκαμε καθόλου. Είναι η Τζαμάικα που έχει ωραία ενέργεια. Όποιοι τσακώνονται να πάνε Τζαμάικα».