Πέθανε από ναρκωτικά παίκτης γνωστού ριάλιτι! Νοσηλευόταν μια εβδομάδα πριν «σβήσει»!

Το ριάλιτι είναι πολύ γνωστό...

Πέθανε από ναρκωτικά κι συγκεκριμένα από υπερβολή δόση, παίκτης γνωστού ριάλιτι. Πριν «σβήσει» νοσηλευόταν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο.

Σε ηλικία μόλις 29 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε, μέσα στο δωμάτιο όπου τον πρόσεχαν οι γιατρού.

Expand player

Ο λόγος για τον παίκτης του ριάλιτι του καναλιού ABC «The Bachelorette», Tyler Gwozdz. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΤΜΖ, ο 29χρονος από την Florida των ΗΠΑ νοσηλεύτηκε για τουλάχιστον μια εβδομάδα στην εντατική μονάδα νοσοκομείου μετά από υπεβολική δόση ναρκωτικών.

Απίστευτο σοκ προκάλεσε και ο θάνατος 14χρονου παίκτη ριάλιτι. Όταν πήγαν οι γονείς του να τον ξυπνήσουν δεν άνοιξε τα μάτια του ποτέ..

Απίστευτο σοκ! Παίκτης γνωστού ριάλιτι πέθανε στα 30 του!

Παίκτης που πήρε μέρος σε γνωστό ριάλιτι πέθανε από λευχαιμία στα 30 του χρόνια!

Η απώλειά του συγκλόνισε τους πάντες!

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Ράιτ, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο γνωστό ριάλιτι του NBC The Biggest Loser.

Στο συγκεκριμένο ριάλτι οι παίκτες μπαίνουν για να χάσουν βάρος, ωστόσο ο Ράιτ διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία τον Οκτώβριο του 2017 και ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπεία.

Τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή μόλις στα 30 του χρόνια!

Ύποπτος θάνατος γνωστού παίκτη ριάλιτι! Διακόπηκε η προβολή του προγράμματος!

Σάλος έχει επικρατήσει με τον ύποπτο θάνατο παίκτη ριάλιτι με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να διακοπεί από τον σταθμό που προβαλλόταν.

Ο 63χρονος άνδρας πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την έναρξη έρευνας για το δημοφιλέστατο σόου Jeremy Kyle show στο κανάλι ITV διέταξε το αρμόδιο ελεγκτικό συμβούλιο της Βρετανίας, μετά τον θάνατο παίκτη.

Πολλοί υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται ο θάνατός του να σχετίζεται με την πρόσφατη συμμετοχή του στο σόου. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που το κανάλι διέκοψε την προβολή του τηλεοπτικού προγράμματος στο οποίο οι καλεσμένοι τσακώνονται σε απευθείας μετάδοση για φλέγοντα θέματα όπως η απιστία, η απάτη και ο κάθε τύπου εθισμός.

Ο 63χρονος, όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, έπρεπε να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους σε ένα επεισόδιο, όμως σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ανιχνευτή έλεγε ψέματα. Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ και στην επόμενη εκπομπή εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένος. Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος βρέθηκε νεκρός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Σοκ για πασίγνωστο τραγουδιστή! Πάσχει από Πάρκινσον!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr