Σοκ για πασίγνωστο τραγουδιστή! Πάσχει από Πάρκινσον!

Η είδηση τους συγκλόνισε όλους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ για πασίγνωστο τραγουδιστή! Πάσχει από Πάρκινσον!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για έναν πασίγνωστο τραγουδιστή και την αποκάλυψη που έκανε πως πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον!

Μία κατάθεση ψυχής έκανε ο αγαπημένος τραγουδιστής ο οποίος εμφανίστηκε live σε πρωινή εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του και μίλησε ανοικτά για το πρόβλημα υγείας του.

Ο λόγος για τον "γερόλυκο" της ροκ και frontman του θρυλικού συγκροτήματος Black Sabbath, Ozzy Osburne, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning America» και εξήγησε πως πάσχει από Πάρκινσον.

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς όλα όσα μας έχουν συμβεί. Έπρεπε να κάνω επέμβαση στον αυχένα μου και μάλλον αυτό επηρέασε όλα μου τα νεύρα. Έμαθα ότι πάσχω από μια ελαφριά μορφή. Λέγεται Parkin 2, μια μορφή Πάρκινσον. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι αυτής της νόσου».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται για θανατική καταδίκη αλλά επηρεάζει όλα τα νεύρα του σώματος. Έχεις μια καλή μέρα, άλλη μια καλή μέρα και έρχεται και η χειρότερη».

Η είδηση σόκαρε σχεδόν όσο και ο αιφνίδιος θάνατος ενός τραγουδιστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή.

τραγουδιστής πάρκινσον

Σοκ! Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη και μπήκε φυλακή για δεύτερη φορά!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη και μπήκε φυλακή για δεύτερη φορά!

Ο λόγος για τον ράπερ Raz B που συνελήφθη από την αστυνομία για παραβίαση ενός κόκκινου σηματοδότη και επικίνδυνη οδήγηση.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Raz B λίγο μετά τη σύλληψή είπε πως είναι μεθυσμένος. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως είχε χαθεί γι’ αυτό και πέρασε κατά λάθος το κόκκινο φανάρι.

τραγουδιστής φυλακή

Ο γνωστός ράπερ πλήρωσε εγγύηση 5.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος. Το 2019 είχε μπει ξανά φυλακή μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε επίσης ποια γνωστή ηθοποιός συνέλαβαν μετά από καυγά με άνδρα.