Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός τραγουδιστής πάνω στη σκηνή!

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός τραγουδιστής πάνω στη σκηνή!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως ένας γνωστός τραγουδιστής πέθανε ξαφνικά, ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή!

Μία είδηση ήρθε για να σοκάρει τον κόσμο της μουσικής, μιας και ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες έχασε τη σκηνή του επί σκηνής.

Ο λόγος για τον 71χρονο Ντέιβιντ Όλνεϊ, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια ενός live του στην Σάντα Ρόσα της Φλόριντα, ενώ έδινε συναυλία για το 30ό Songwriters Festival.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, πέθανε πάνω στη σκηνή από καρδιακή προσβολή!

νεκρός τραγουδιστής

Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση για τον καλλιτεχνικό κόσμο μετά το θάνατο ενός ακόμα κορυφαίο καλλιτέχνη πριν από λίγες μέρες!

Θλίψη! Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια σε ηλικία 21 ετών!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι γνωστή τραγουδίστρια σε ηλικία μόλις 21 ετών πέθανε!

Την είδηση του θανάτους της γνωστοποίησαν συγγενείς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αναπαύσου στον παράδεισο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Δεν έχω λόγια…» έγραψε η ξαδέλφη της, Raeisah Clark,στο Facebook. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ο λόγος για την 21χρονη Αμερικανίδα ράπερ Lexii Alijai.

τραπερ τραγουδίστρια πέθανε

Το νεαρό κορίτσι καταγόταν από τη Μινεσότα και ήταν εγγονή του τραγουδιστή και τραγουδοποιού Roger Troutman. Η Lexii Alijai είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της mixtape, «Super Sweet 16s», σε ηλικία 16 ετών το 2016, ενώ είχε ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι Playboi Carti, Lil Uzi Vert και Rich the Kid. Τον Σεπτέμβριο του 2019 παρουσίασε το debut album «Growing Pains», μέσα από το οποίο αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη του σχολείου και στη σχέση της με τη μητέρα του πρώην συντρόφου της.

«Πληκτρολογώ και σβήνω συνέχεια. Το γνώριζες τι σήμαινες για εμένα. Όλοι γνώριζαν τι σήμαινες. Ήσουν τόσο ξεχωριστή. Σε έχω δει να παλεύεις, σε έχω δει να μένεις δυνατή στις δύσκολες στιγμές. Θα μου λείψεις τόσο πολύ» έγραψε η Kehlani σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στα social media. «Είμαι θυμωμένη, είμαι μπερδεμένη, είμαι συντετριμμένη… Σ’ αγαπώ Lexii. Το μωρό μου ήταν 21», πρόσθεσε σε άλλο μήνυμα. H Lexii Alijai και η Kehlani είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για την ηχογράφηση του τραγουδιού «Jealous».

Ενώ, πριν λίγο καιρό βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της επιτυχημένη τραγουδίστρια!

Πηγή: ethnos.gr