Θρήνος! Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της επιτυχημένη τραγουδίστρια!

Ο θάνατος της έρχεται μετά το βίντεο με το γυμνό της στήθος που δημοσιεύθηκε!

Θρήνος! Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της επιτυχημένη τραγουδίστρια!

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της επιτυχημένη τραγουδίστρια της K-pop μουσικής και επικρατεί θρήνος σε οικογένεια, φίλους της και θαυμαστές.

Ο θάνατος της έρχεται λίγους μήνες μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί στην Νότια Κορέα όταν ανέβασε «κατά λάθος» ένα live Instagram feed, στο οποίο φαινόταν το στήθος της.

Η είδηση του θανάτου της έρχεται λίγες ώρες αργότερα μετά την πρόωρη απώλεια πασίγνωστης Ελληνίδας.

Η αστυνομία ερευνά πιθανή αυτοκτονία, αλλά ο θάνατός της ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί. Την όμορφη Κορεάτισσα βρήκε ο μάνατζέρ της, ο οποίος προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τη βρει στο τηλέφωνο.

Η Sulli με πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο Instagram ήταν πρώην μέλος της κορεάτικης ποπ μπάντας F(x), την οποία άφησε το 2015 για να δώσει βάρος στην καριέρα της στην υποκριτική.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Θρήνο προκάλεσε η είδηση στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Στα 56 της χρόνια, μετά από πολύχρονη μάχη με την Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS), έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Kim Shattuck, μέλος του συγκροτήματος The Muffs.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια! Βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της!

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή από τον σύζυγο της με μια δημοσίευσή του στα social media στην οποία έγραψε:

«Σήμερα το πρωί η αγάπη της ζωής μου, η Kim “έφυγε” στον ύπνο της μετά από έναν αγώνα δύο χρόνων με την ALS. Είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα λόγω της Kim, η οποία θα συνεχίζει να ζει μέσα μας από τη μουσική της και τις κοινές μνήμες μας».

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Ο θάνατος της Kim ήρθε μόλις δύο εβδομάδες πριν το συγκρότημα των The Muffs κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια, με τίτλο «No Holiday».

Να σημειωθεί ότι η Kim ήταν μέλος της μπάντας The Pandoras στη δεκαετία του 1980. Το πιο διάσημο τραγούδι των The Miffs ήταν το «Shattuck».

Θρήνος! Πέθανε κορυφαία τραγουδίστρια από σηψαιμικό σοκ!

Θρήνος επικρατεί παγκοσμίως, καθώς πέθανε την Δευτέρα από σηψαιμικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια κορυφαία τραγουδίστρια.

Πριν από τέσσερα χρόνια είχε τραυματιστεί σοβαρά στην σπονδυλική της στήλη κάτι που δημιούργησε της επιπλοκές και άφησε την τελευταία της πνοή.

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Τζέσι Νόρμαν, παγκόσμιου αστεριού της όπερας», ανέφερε η οικογένεια στην ανακοίνωση που διένειμε ο εκπρόσωπός της. Θρήνος! Πέθανε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Η σοπράνο, Τζέσι Νόρμαν, γεννημένη στην Τζόρτζια, άρχισε την καριέρα της τη δεκαετία του 1960 στην Ευρώπη. Ήταν ήδη παγκοσμίως διάσημη πολύ πριν κάνει το ντεμπούτο της στην Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης, το 1983. Υπήρξε μια από τις δημοφιλέστερες και διαπρεπέστερες οπερικές ερμηνεύτριες των δεκαετιών του 1980 και του 1990, τραγούδησε στις τελετές ορκωμοσίας των προέδρων Ρόναλντ Ρίγκαν και Μπιλ Κλίντον, στη Μασσαλία το 1989 για τα 200 χρόνια από τη γαλλική επανάσταση, αλλά και στα 60ά γενέθλια της Ελισάβετ, της βασίλισσας της Βρετανίας. Ήταν 74 ετών.

Πέθανε κορυφαία τραγουδίστρια από σηψαιμικό σοκ