Θρήνος! Πέθανε γνωστός καλλιτέχνης!

Θλίψη στον κόσμο της μουσικής!

Θρήνος! Πέθανε γνωστός καλλιτέχνης!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός καλλιτέχνης. Τα δυσάρεστα νέα "βύθισαν" σε πένθος τον κόσμο της μουσικής!

Έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο, ο οργανισμός του δεν άντεξε άλλο και "έφυγε" σε ηλικία 67 χρονών!

Ο λόγος για τον Νιλ Περτ, ο οποίος άρχισε να παίζει τύμπανα στην ηλικία των 13 και εννιά χρόνια μετά (1974) έγινε μέλος των Rush.

πέθανε καλλιτέχνης

Πολύ σύντομα μάλιστα, κατάφερε να γίνει ο βασικός στιχουργός της μπάντας και έγραψε κάποια από τα μεγαλύτερα τραγούδια τους. Ο Περτ αποχώρησε από το συγκρότημα το 2015 λόγω του προβλήματος υγείας του, τρία χρόνια πριν την επίσημη διάλυσή του.

«Με μεγάλη θλίψη και ραγισμένες καρδιές μοιραζόμαστε τα νέα πως ο φίλος μας, αδερφός και συνοδοιπόρος για περισσότερα από 45 χρόνια, Νιλ έχασε την Τρίτη τη γενναία μάχη με τον καρκίνο» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Rush.

Ενώ, υπενθυμίζουμε, πως πριν λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή και μια σπουδαία ηθοποιός που είχε προσφέρει άφθονο γέλιο!

Παγκόσμιο πένθος! «Έφυγε» από την ζωή κορυφαίος καλλιτέχνης!

Κορυφαίος καλλιτέχνης «έφυγε» από την ζωή και επικράτησε παγκόσμιο πένθος με την είδηση!

Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο ατζέντης του ενημερώνοντας τους φαν του ότι ο θάνατος του ήταν ξαφνικός!

Ο λόγος για τον Neil Innes, τον σταρ των Monty Pythons! Τον καιρό που μεσουρανούσε ο καλλιτέχνης, δημιουργούσε παρωδίες τραγουδιών των Beatles, κάτι που τον οδήγησε στα δικαστήρια.

Neil Innes πένθος πέθανε

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες, κωμικούς και μουσικούς και είχε πολύ θερμούς θαυμαστές που τον ακολουθούσαν σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα.

Η οικογένειά του, μετά το θάνατό του εξέδωσε και την εξής ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Νιλ Τζέιμς Ίνες. Χάσαμε μια ευγενική και πανέμορφη ψυχή, της οποίας η μουσική και τα τραγούδια άγγιξαν τις καρδιές όλων μας. Πέθανε από φυσικά αίτια, αιφνίδια και χωρίς να υποφέρει. Η σύζυγός του, Ιβόν, οι τρεις γιοι του και τα εγγόνια του είμαστε όλοι ευγνώμονες για τη ζωή, τη μουσική και τη χαρά που μας έδωσε».

Οι λόγοι του αιφνίδιου θανάτου παραμένουν άγνωστοι ακόμα.

Επίσης, σκορπίστηκε θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο πριν λίγο καιρό που πέθανε κορυφαίος πρωταγωνιστής!