Σοκ! Για βιασμό κατηγορείται παίκτης που συμμετείχε στο X-factor!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Για βιασμό κατηγορείται παίκτης που συμμετείχε στο X-factor και επικρατεί σοκ με την είδηση. Συγκεκριμένα, για τριών γυναικών.

Ο 55χρονος, είχε λάβει μέρος στο μουσικό διαγωνισμό χωρίς κανείς να γνωρίζει την αποτρόπαια πράξη του, η οποία τελικά έγινε γνωστή.

Expand player

Τρεις γυναίκες κατέθεσαν πως έπεσαν θύματα βιασμού από τον τραγουδιστή, ο οποίος συνελήφθη και κατέθεσε. Στο τέλος του Φεβρουαρίου θα ενημερωθεί για την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο λόγος για τον Phillip Blackwel...

Ακόμη μια σοκαριστική είδηση ήταν πως παίκτρια ριάλιτι πέθανε στο νοσοκομείο...

Συγκλονιστικό τροχαίο για παίκτη του X-factor! Ντοκουμέντο σοκ από τη σύγκρουση!

Συγκλονιστικό τροχαίο είχε παίκτης του X-factor. Μάλιστα, υπάρχει και στιγμιότυπο ντοκουμέντο σοκ από την στιγμή της σύγκρουσης.

Ο τραγουδιστής, προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενη αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης ταχύτητας να χάσει τον έλεγχο.

Και τα δυο αυτοκίνητα μετά την σύγκρουση βγήκαν από τον δρόμο και έπεσαν με δύναμη σε δέντρα στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου. Στην εντατική παίκτης του The Voice μετά από τροχαίο!

Τόσο ο παίκτης του X-factor Matt Linnen, όσο και ο συνοδηγός φίλος του, αλλά και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους.

Ο τραγουδιστής, κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση και καταδικάστηκε με αναστολή.

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών...

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο εντοπίσθηκε παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών όταν άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Η τραγουδίστρια έχασε τον έλεγχο της μηχανής της σε έναν επαρχιακό δρόμο, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Η οικογένεια της, σε δηλώσεις της είπε πως μπορεί ελάφι να πετάχτηκε μπροστά της με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στην προσπάθεια της να το αποφύγει. Από την άλλη, ο πατέρας της Smith, δήλωσε στο TMZ ότι η 26χρονη ήταν καλή οδηγός και «αμφιβάλλει ότι έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας της».

Νεκρή στα 44 της παίκτρια ριάλιτι! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Ο λόγος για την Haley Smith η οποία έγινε γνωστή από το American Idol το 2012. Είχε περάσει από οντισιόν σε ηλικία 18 ετών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ! Νεκρή παίκτρια του του Master Chef

Θλίψη! Βρέθηκε νεκρή στα 32 της παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr