Masterchef: Πήρε ποδιά και τους συγκίνησε όλους! Ξέσπασε σε κλάματα...

Η αναφορά στο γιο του!

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef παίκτης όταν πήρε την ποδιά από τον έναν από τους τρεις κριτές. Τους συγκίνησε όλους η αναφορά στο γιο του, ο οποίο όπως είχε αποκαλύψεις στις οντισιόν, έφυγε από τη ζωή.

O 54χρονος Διονύσης με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική ο οποίος πέρασε στη φάση των bootcamps κατάφερε να πάρει το εισιτήριο και να σπίτι στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Expand player

Όπως είχε πει τότε πήρε την απόφαση να μπει στο Masterchef γιατί ήταν ένα από τα όνειρα του γιου του, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο. Τελικά το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης τού έδωσαν ποδιά και του ζήτησαν να διαλέξει σε ποια ομάδα θα πήγαινε. Τελικά επέλεξε την ομάδα του πρώτου.

Από ένας παίκτης που συγκίνησε του κριτές του Masterchef

Τους συγκίνησε όλους ο διαγωνιζόμενος στο MasterChef με το πρόβλημα που έχει στην όραση του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα έκανε μια εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος το ένα μάτι του έχασε μετά από τρικλοποδιά σε ηλικία 14 ετών και το άλλο σε ηλικία 24 στα ξαφνικά.

Μπήκε στην αίθουσα των κριτών με την βοήθεια φίλου του, ενώ με το φαί του «μαγνήτισε» και τους τρεις κριτές, ενώ και τους συγκίνησε.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για την δική του εμπειρία. Όπως αποκάλυψε στο σχολείο είχε σχέση με μια κοπέλα που ήταν κοφάλαλη.

Τι ανακοίνωσε αρχικά στο σημερινό επεισόδιο ο Σωτήρης Κοντιζάς και τους «τρόμαξε»;

Τι ανακοίνωσε αρχικά στο σημερινό επεισόδιο ο Σωτήρης Κοντιζάς και τους «τρόμαξε»;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Master Chef 4: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που δεν περνάει! Spoiler μεγατόνων πριν την πρεμιέρα!

Master Chef: Η παίκτρια που πήγε στο διαγωνισμό με τη σύζυγό της! Ακομπλεξάριστη μίλησε για την προσωπική της ζωή!

Διαβάστε περισσότερα news Youweekly.gr