Master Chef: Η παίκτρια που πήγε στο διαγωνισμό με τη σύζυγό της! Ακομπλεξάριστη μίλησε για την προσωπική της ζωή!

Ήταν στο πλευρό της στην οντισιόν!

Master Chef: Η παίκτρια που πήγε στο διαγωνισμό με τη σύζυγό της! Ακομπλεξάριστη μίλησε για την προσωπική της ζωή!

Στην πρεμιέρα του Master Chef, είδαμε την παίκτρια η οποία πήγε στο διαγωνισμό μαζί με την αγαπημένη της σύζυγο, και μίλησε εντελώς ακομπλεξάριστη στην κάμερα για την προσωπική της ζωή και το γάμο της!

Η Ντέμη ήταν η παίκτρια που έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό μιας και πήγε στη οντισιόν μαζί με τη σύζυγό της, Άλκηστη.

Μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως είναι εδώ και χρόνια με την αγαπημένη της, κάτι που ναι μεν της έχει δημιουργήσει προβλήματα, ωστόσο οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένες μαζί.

Μάλιστα οι δύο κυρίες έχουν μαζί και ένα vegan εστιατόριο.

Στο μεταξύ είδατε τι έγινε στο Twitter λίγο αφού ξεκίνησε η πρεμιέρα; Πανικός!

Master Chef: Άρχισαν τα όργανα! Του έπεσε το κρέας κάτω και...

Καλά καλά δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα το Master Chef και ήδη άρχισαν τα όργανα! Πήγε μπροστά τους κριτές αυτός ο διαγωνιζόμενος και του έπεσε το κρέας!

Οι κριτές του Master Chef είναι εξαιρετικά αυστηροί στα θέματα υγιεινής, και αυτό το έχουν κάνει ξεκάθαρο ήδη από τις προηγούμενες σεζόν.

Έτσι δε θα μπορούσαν να μην αντιδράσουν όταν ένας διαγωνιζόμενος τους εξήγησε πως το κρέας που θα έβαζε στο πιάτο του έπεσε κάτω.

Ενώ ζήτησε να δοκιμάσουν οι κριτές, μιας και όπως είπε ξέπλυνε το κρέας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να συνεχίσει με το πιάτο του χωρίς να βάλει μέσα το κρέας.

Έχετε μάθει ποιο είναι το πρόσωπο κλειδί που θα μπει στο Master Chef και θα φέρει τα πάνω κάτω;

Master Chef 4: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που δεν περνάει! Spoiler μεγατόνων πριν την πρεμιέρα!

Ακόμα δεν έχει δείξει την πρεμιέρα του Master Chef 4 και το Youweekly.gr έχει το πρώτο spoiler για το ποιος είναι ο παίκτης που δεν περνάει την επόμενη φάση και μάλιστα είναι μεγατόνων αφού είναι και... ωραίος κορίτσια!

Οι πληροφορίες μου είναι 100% επιβεβαιωμένες και στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τα πάντα! Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα και μάλιστα κυκλοφόρησαν τα πλάνα του επεισοδίου από την Φωλιά των ΚουΚου αλλά... μαντέψτε τι δεν ξέρει κανείς και ξέρω μόνο εγώ; ...

Ένας σεφ έκανε την εμφάνισή του αλλά οι κριτές δεν του έδωσαν την ποδιά για να πάει στην επόμενη φάση...

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βλασταρά!

Ποιος είναι ο παίκτης που δεν πέρασε στο Master Chef

Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος τον Μάρτιο του 1990 και κατοικεί στην Αθήνα! Έχει δουλέψει σε αρκετές κουζίνες και στο βιογραφικό του καταγράφονται ονόματα πολύ γνωστών μαγαζιών της Ελλάδας.

Το 2019, μάλιστα, εργάστηκε ως επικεφαλής μάγειρας στο Elia Restaurant στη Ζάκυνθο.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, οι πληροφορίες που μοιράζομαι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog ο Κώστας δεν καταφέρθει να μπει στο παιχνίδι...

Κρίμα δεν είναι βρε κορίτσια;