Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έγκυος από τον Snik; Η λεπτομέρεια σε φωτογραφία που δεν είδε κανείς! Το είπαν στην εκπομπή της Τσιμτσιλή!

Δείτε το βίντεο της αποκάλυψης!

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης έκαναν μια αποκάλυψη, που δεν είδε κανείς, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik! Σίγουρα θα πάρουν "φωτιά" οι φήμες για το αν είναι έγκυος ή όχι για πρώτη φορά με αυτή την λεπτομέρεια στην φωτογραφία που πρόβαλλαν στον αέρα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Τετάρτης γιόρτασε τα γενέθλιά της, εννοείται με τον αγαπημένο της Snik, αλλά και με φίλους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε βίντεο από τις στιγμές τους αλλά κανείς δεν είχε παρατηρήσει πως σε ένα από αυτά επάνω δεξιά βρισκόταν ένα emoji που... έδειχνε ένα μωράκι!

Expand player

Στην εκπομπή Happy Day, το παρατήρησαν και εννοείται πως δεν το άφησαν ασχολίαστο, όπως και το γεγονός πως σε μια τέτοια στιγμή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα φαρδύ ροζ φούτερ αντί για κάτι κολλητό και grande που θα αναδείκνυε την σιλουέτα της!

Βέβαια, η Σταματίνα ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες γυναίκες που πάντα όταν τρώνε λίγο παραπάνω τα παίρνουν στην κοιλιά, αφήνοντας ανοιχτό τελικά το ενδεχόμενο για το αν είναι η όχι η Ηλιάνα έγκυος στο παιδί του Snik!

Δείτε το βίντεο της αποκάλυψης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παρακάτω:

Έγκυος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Βούιξε ο κόσμος ότι περιμένει το παιδί του Snik!

Βούιξε ο κόσμος ότι περιμένει το παιδί του Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Είναι έγκυος; Δείτε φωτογραφίες που συλλέξαμε από τα σχόλια που έκαναν την εμφάνισή τους εδώ και λίγες ώρες!

Ο μεγάλος τελικός του GNTM έγινε - επιτέλους - το βράδυ της Πέμπτης 19/12 και όπως ήταν λογικό το twitter αλλά και το instagram πήραν "φωτιά"!

Τα ευτράπελα δεν έλειψαν από το live του τελευταίου μισάωρου όπου θα ανακοινωνόταν η νικήτρια και... επικράτησε σάλος όταν μετά από τεχνικό πρόβλημα ανακοίνωσαν πως είναι δυο οι κοπέλες που παίρνουν τον τίτλο του Greece Next Top Model!

Ωστόσο, κάτι που σχολιάστηκε αρκετά στα social media ήταν η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό λόγω της σχέσης της με τον γνωστό ράπερ!

Το τηλεοπτικό κοινό του STAR άρχισε να παραληρεί και να απορεί για το αν η Ηλιάνα είναι... έγκυος στο παιδί του Snik αφού ένα μικρό φούσκωμα στην κοιλιά τους έδωσε την αφορμή!

Ξέρετε τώρα πως είναι αυτά... δεν θέλει και πολύ ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει! Ωστόσο, εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο, να το τονίσουμε αυτό! Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr πέτυχε το ζευγάρι και στις φωτογραφίες αυτές δεν φαίνεται κανένα φούσκωμα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Snik: Σάλος με αυτή την φωτογραφία μέσα από το σπίτι του! Την "τράβηξε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Snik: Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Πόζαρε πριν την Παπαγεωργίου με χρυσά στο λαιμό σε επίδειξη μόδας!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr