Snik: Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Πόζαρε πριν την Παπαγεωργίου με χρυσά στο λαιμό σε επίδειξη μόδας!

Απίστευτος!

Snik: Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Πόζαρε πριν την Παπαγεωργίου με χρυσά στο λαιμό σε επίδειξη μόδας!

Πόζαρε πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με χρυσά στο λαιμό ο Snik σε επίδειξη μόδας κι έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητιούνται πολύ τους τελευταίους μήνες - από τότε που έγινε γνωστή η σχέση του δηλαδή με το μοντέλο - κριτή του GNTM!

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν στο 2015 όταν δεν ήταν ακόμα τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό! Συμμετείχε στη 18η Athens Xclusive Designers Week La Vue και είχε εμφανιστεί στον διάδρομο ακριβώς όπως εμφανίζεται και τώρα! Με χρυσές αλυσίδες στο λαιμό, καπέλο και γυαλιά!

Snik - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ερωτευμένοι εκτός Ελλάδας! Ντοκουμέντα στο φως...

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik μοντέλο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άβαφη, χωρίς τον Snik στο πλευρό της! Είδε τους φωτογράφους και έκρυβε το πρόσωπό της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άβαφη, χωρίς τον Snik στο πλευρό της! Είδε τους φωτογράφους και έκρυβε το πρόσωπό της αλλά έγινε τσακωτή!

Η ίδια, αν και ήταν μαζί με τον Snik στο Μιλάνο, και μάλιστα εκείνος έγραψε ιστορία με τις εμφανίσεις του, τελικά στο αεροδρόμιο εμφανίστηκε μόνη!

Ωστόσο, δίπλα της είχε την θαρραλέα Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι και η μάνατζέρ της! Η Ηλιάνα, δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση για κουβέντα και μόλις είδε φωτογράφους, έβαλε κουκούλα για να κρύψει το πρόσωπό της. Φυσικά, μην μπορώντας να κάνει αλλιώς στάθηκε και μίλησε στις κάμερες αλλά δεν είχε και ιδιαίτερη διάθεση. Δείτε καρέ - καρέ την αντίδραση της κατά την άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου άβαφηΗλιάνα Παπαγεωργίου snikΗλιάνα Παπαγεωργίου snik φωτογράφοιΗλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς τον Snik