Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: "Θα είχα πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι και στις Άγριες Μέλισσες"

Για ποιο λόγο δεν έπαιξε;

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση για να έχει "πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο Κόκκινο Ποτάμι αλλά και στις Άγριες Μέλισσες ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει αποδεκτή καμία από τις δυο προτάσεις.

O λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο που με αφορμή την την συνέντευξη τύπου της νέας παράστασης “Περηφάνια και προκατάληψη” που θα ανέβει στο θέατρο Αλκυονίς ο ηθοποιός μίλησε Στη Φωλιά των Κούκου.

Expand player

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είπε πως αναμένει κάποια πρόταση για τηλεοπτική εμφάνιση. “Από το Κόκκινο Ποτάμι είχα πρόταση, όπως και από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν γινόταν να την δεχθώ γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί το σίριαλ Η Ζωή Εν Τάφω”.

“Γενικά, σε όποιο σίριαλ υπάρχει φέτος στην ελληνική τηλεόραση ήταν να είμαι” συμπλήρωσε με χαμόγελο ο νεαρός ηθοποιός. “Στο Κόκκινο Ποτάμι με προόριζαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ιωάννη Παπαζήση”.Εντωμεταξύ δέιτε και ένα μεγάλο spoiler για το τέλος της Ιφιγένειας στο Κόκκινο Ποτάμι

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» παραλίγο να βρεθεί στο «Κόκκινο Ποτάμι»! (Βίντεο)

Μία ηθοποιός που βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες» παραλίγο να βρεθεί να παίζει στο «Κόκκινο Ποτάμι»!

Η γνωστή ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα, ενώ αποκάλυψε πως ήταν να τη δούμε στο «Κόκκινο ποτάμι» και όχι στις «Άγριες μέλισσες».

Ο λόγος για την Έλλη Τρίγγου, η οποία υποδύεται την «Ασημίνα» στις «Άγριες μέλισσες».

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Τέσσερα χρόνια έχω που τελείωσα τη σχολή και με νύχια και με δόντια το κρατούσα. Εννοώ ότι συζητούσα κάποια πράγματα και περίμενα να έρθει μια ευκαιρία που να νιώθω καλά μέσα σε αυτό.

Ήμουν σε μια άλλη τηλεοπτική παραγωγή και κάπως τελευταία στιγμή δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία και το έμαθαν από τον ANT1 και με κάλεσαν. Ήταν να είμαι στο "Κόκκινο ποτάμι" αλλά κάπως δεν έκατσε, η έλλειψη συννενόησης ή επειδή υπήρχε και πολύ πίεση, δεν προέκυψε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Πώς τα πήγαν χωρίς ανταγωνισμό; Απογειώθηκαν ή....

Ο τηλεοπτικός «Ο Λάμπρος» αποκαλύπτει για τις «Άγριες Μέλισσες» - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ...»!

Διαβάστε περισσότερα news στo Youweekly.gr