Η Νατάσα Μποφίλιου φόρεσε το πιο εντυπωσιακό νυφικό - Θα σε γυρίσει σε... άλλη εποχή

Πάθαμε πλάκα!

Σε άλλη... εποχή θα σε γυρίσει το νυφικό που φόρεσε η Νατάσα Μποφίλιου. Είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ήταν μια έμπνευση από τον Great Gatsby, και αν παντρεύεσαι σε λίγους μήνες, πρόκειται να το ερωτευτείς.

Η τραγουδίστρια τους μάγεψε όλους, αφού την είδαμε για πρώτη φορά πιο glamorous από ποτέ. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι για το «Yes I Do Catwalk by ghd» που ήταν και φέτος αφιερωμένο στα παιδιά του «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος».

Expand player

Όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Νατάσα Μποφίλιου να τραγουδάει, ενώ δεν γινόταν να μην μαγευτούν από την από άλλη εποχή εμφάνιση της. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε φορώντας μια νυφική δημιουργία του brand Nidodileda.

To νυφικό της συνδυάστηκε με ένα τουρμπάνι αλά Simone de Beauvoir. Ενώ το bohemian style, η κομψότητα και η μοναδικότητα των Nidodileda δημιουργιών ταιριάζει άψογα στην τραγουδίστρια.

Τι σχέση έχει η Νατάσα Μποφίλιου με το Κωνσταντίνου και Ελένης; Θα σας «πέσει» το σαγόνι...

Νατάσα Μποφίλιου: Έγινε ο γάμος της και κοίταγαν όλοι το νυφικό

Έγινε ο γάμος της Νατάσας Μποφίλιου και κοίταγαν όλοι το νυφικό της αλλά «διέρρευσε» μία φωτογραφία! Εμείς την βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε!

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο σύντροφός της Χρήστος Κορτσέλης παντρεύτηκαν στις 15/9 2018 κάτω από άκρα μυστικότητα! Η τελετή του γάμου έγινε στο Χαϊδάρι ενώ το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην «Ταράτσα του Φοίβου» που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά.

Η τραγουδίστρια και το στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood ήταν μαζί για πάρα πολλά χρόνια, αλλά απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, μιας και δεν αγαπούν την δημοσιότητα. Άλλωστε από τον γάμο της δεν κυκλοφόρησε σχεδόν καμία φωτογραφία, με εξαίρεση μία και μοναδική με το νυφικό της! Δείτε την:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νατάσα Μποφίλιου: Ποζάρει με κοραλί μπικίνι και μας δείχνει το κορμί της χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Νατάσα Μποφίλιου: Την είδαμε με την αδερφή της και δεν ξέραμε ποια ήταν ποια! Είναι σαν δυο σταγόνες νερό!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr