Νατάσα Μποφίλιου: Την είδαμε με την αδερφή της και δεν ξέραμε ποια ήταν ποια! Είναι σαν δυο σταγόνες νερό!

Εσείς μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι από τις δυο;

Νατάσα Μποφίλιου: Την είδαμε με την αδερφή της και δεν ξέραμε ποια ήταν ποια! Είναι σαν δυο σταγόνες νερό!

Είδαμε την Νατάσα Μποφίλιου μαζί με την αδερφή της σε μια φωτογραφία και δεν ξέραμε ποια ήταν ποια. Είναι σαν σταγόνες νερό.

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές, πως μοιάζουν υπερβολικά μεταξύ τους και αυτή η νέα φωτογραφία της τραγουδίστριας ήταν η απόδειξη.

Νατάσα Μποφίλιου: Φόρεσε το απόλυτο leather παντελόνι!

Η Νατάσα Μποφίλιου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την αδερφή της σε story και δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε ποια είναι ποια στη συγκεκριμένη λήψη.

Εσείς μπορείτε να καταλάβετε;

Νατάσα Μποφίλιου αδερφή

Νατάσα Μποφίλιου: Ποζάρει με κοραλί μπικίνι και μας δείχνει το κορμί της χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η Νατάσα Μποφίλιου πόζαρε με κοραλί μπικίνι στην παραλία και μας δείχνει το κορμί της χωρίς ρετούς και φίλτρα.

Μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να απασχολεί μόνο με την μουσική της, όμως επικοινωνεί καθημερινά με τους followers της στο Instagram.

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό και συγκεκριμένα στα Instastories της μια φωτογραφία από την παραλία.

"Έχασα 16 ολόκληρα κιλά με αυτό τον τρόπο!" Η Νατάσα Μποφίλιου μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της

Η τραγουδίστρια πόζαρε χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων στο κορμί της και είναι ότι πιο hot!

undefined

Νατάσσα Μποφίλιου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον γάμο από το ταξίδι του μέλιτος!

Πετάει στα... σύννεφα η Νατάσσα Μποφίλιου η οποία πριν δυο εβδομάδες ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Χρήστου Κορτσέλη.

Το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται στο ταξίδι του μέλιτος από όπου και μοιράστηκε η τραγουδίστρια μια φωτογραφία με τρυφερή λεζάντα...

"Σ’ αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην όμορφια και την άγαπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω… Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική…

Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου ♡ Στις θέσεις μας", έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου χωρίς όμως να αποκαλύπτει που βρίσκεται!

Δείτε την ανάρτηση: