Στο θέατρο η Ελένη Μενεγάκη με απίστευτο σύνολο - Διέγραφε το πόσο αδυνατισμένη είναι

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την σπάνια έξοδό της! Με ποιον ήταν;

Τηρώντας μια παλαιότερη υπόσχεσή της, η Ελένη Μενεγάκη την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να βρεθεί στο κοινό της θεατρικής παράστασης «Σκούπα» στην οποία πρωταγωνιστεί η επί χρόνια στο παρελθόν συνεργάτιδά της Κατερίνα Ζαρίφη και από την οποία άλλωστε είχε προσκληθεί. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο που διέγραφε υπέροχα το πόσο αδυνατισμένη είναι πλέον.

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε εκείνη τη μέρα να πάει στο θέατρο με το... δεξί της χέρι, την επί δύο δεκαετίες πια αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή, τον πιο έμπιστο άνθρωπό της στον ALPHA και σε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση και η οποία σπάνια εμφανίζεται δημόσια.

Expand player

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Οι δύο κυρίες έφτασαν ένα τέταρτο πριν από την έναρξη της παράστασης στο θέατρο «Γκλόρια» και καθ' όλη τη διάρκειά της δεν σταμάτησαν να γελούν δυνατά, με την Κατερίνα να δίνει από σκηνής... ρέστα με την ερμηνεία της. Μετά το τέλος η Ελένη χαιρέτησε και τους υπόλοιπους ηθοποιούς, δηλώνοντας συγκινημένη και ενθουσιασμένη με το έργο και την ερμηνεία τους.

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο θέατρο με το απίστευτο σύνολο που διέγραφε πόσο αδυνατισμένη είναι

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα τοπ πλεκτό και στενό παντελόνι, όλα από American Vintage, υπέροχες γόβες Jimmy Choo (Καλογήρου) και τσάντα Tory Burch.

Η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Κατερίνα Ζαρίφη - οι selfie και τα χαμόγελα

Η παρουσιάστρια, φυσικά, κάθισε αρκετή ώρα για να μιλήσει με την Κατερίνα, η χημεία τους άλλωστε είναι το ίδιο δυνατή τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. «Ζαριφάκι μου είσαι τρέλα!», έγραψε δημοσιεύοντας αργότερα στα social media μια κοινή τους φωτογραφία μετά το τέλος της παράστασης.

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η λαμπερή παρουσιάστρια του ALPHA, Ελένη Μενεγάκη, είχε επέτειο με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε σε τρυφερές τους στιγμές κατά μεσής του δρόμου μετά από ένα ρομαντικό δείπνο για δύο! Οι φωτογραφίες μας είναι "καυτές"! Τις είδες;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πήγε ο Μάκης Παντζόπουλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; «Κάγκελο» η παρουσιάστρια

«Φωτιά» η Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA - Βρήκαμε το κατακόκκινο φόρεμα της