«Φωτιά» η Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA - Βρήκαμε το κατακόκκινο φόρεμα της

Άκρως ρομαντική η παρουσιάστρια

«Φωτιά» η Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA - Βρήκαμε το κατακόκκινο φόρεμα της

Η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά στην εκπομπή της με τις στιλιστικές της επιλογές αποσπά τα καλύτερα σχόλια. Μια που τράβηξε τα βλέμματα στον ALPHA, ήταν με το κατακόκκινο φόρεμα της που επέλεξε για του Αγίου Βαλεντίνου. Εμείς σου βρήκαμε που θα το αγοράσεις.

Η παρουσιάστρια λατρεύει τα έντονα χρώματα, τόσο σε μακιγιάζ όσο και στα ρούχα. Σπάνια την βλέπουμε να επιλέγει σκούρες αποχρώσεις, καθώς τα ζωντανά χρώματα είναι εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο με την επιδερμίδα της.

Την ημέρα των ερωτευμένων, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα, το οποίο πρόκειται να το ερωτευτείς. Το συνδύασε με χρυσές μυτερές γόβες και έβαλε «φωτιά» στο πλατό του ALPHA με την απίστευτη ομορφιά της και την σιλουέτα της.

Συγκεκριμένα, το φόρεμα της ήταν μίνι με δαντέλα και ζώνη στην μέση. Μπορείς να το βρεις και εσύ στο kathyblackgr.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή ALPHA φόρεμα

Πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με μπότες που θα λατρέψεις. Μάλιστα, από 109 ευρώ θα τις βρεις μόνο με 65. Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει τα παπούτσια και συνέχεια δοκιμάζει για αυτό και στην εκπομπή της παρουσιάζει κατά καιρούς τις τάσεις που κυκλοφορούν.

Σε έκπτωση αυτό το κόκκινο φόρεμά της Ελένης Μενεγάκη από βελούδο! Από 238 ευρώ τώρα...

Σε έκπτωση το κόκκινο φόρεμά της Ελένης Μενεγάκη από βελούδο! Από 238 ευρώ τώρα.... μπορείς να το βρεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή! Η ίδια άλλωστε, φημίζεται για το στιλ της και κάθε της ρούχο ξεπουλάει!

Η Ελένη Μενεγάκη, φόρεσε το εν λόγω φόρεμα την ημέρα των γενεθλιών της Βαλέριας, την οποία και γιόρτασε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από όταν ήταν μωρό.

Εμείς, πάθαμε εμμονή με το συγκεκριμένο κόκκινο και χρυσό φόρεμα από βελούδο και το εντοπίσαμε και μάλιστα με έκπτωση. Από 238 ευρώ τώρα μπορείς να το βρεις στα 214! Προσοχή, όμως, έχουν μείνει λίγα κομμάτια αφού ό,τι φοράει η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha ξεπουλάει! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Instagram: