Σε προσφορά οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη - Από 109 ευρώ μόνο 65

Θα τις λατρέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε προσφορά οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη - Από 109 ευρώ μόνο 65

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει τα παπούτσια και συνέχεια δοκιμάζει για αυτό και στην εκπομπή της παρουσιάζει κατά καιρούς τις τάσεις που κυκλοφορούν. Σε πρόσφατη δημόσια έξοδο της, ο φακός την απαθανάτισε με μπότες που θα λατρέψεις. Μάλιστα, από 109 ευρώ θα τις βρεις μόνο με 65.

Η παρουσιάστρια του ALPHA θέλει κάθε ώρα τις ημέρας να είναι λαμπερή και περιποιημένη, ακόμη και στα ψώνια της. Έχει ωραίο γούστο στα ρούχα και ξέρει να επιλέγει κομμάτια που ταιριάζουν στις αποχρώσεις της επιδερμίδας της και να κολακεύουν την σιλουέτα της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τις αγορές της για αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ απολάμβανε ταυτόχρονα και την βόλτα της χαζεύοντας τις βιτρίνες.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο μαύρο παλτό που μπορείς να το βρεις σε γνωστό κατάστημα με αρχική τιμή στα 215 ευρώ ενώ τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 107,50 ευρώ. Δηλαδή έχει έκπτωση 50%.

Τα βλέμματα ωστόσο τράβηξαν και οι μαύρες μπότες της. Είναι snake printed με λεπτό τακούνι και θα τις βρεις από 109 που ήταν η αρχική τους τιμή, μόνο με 65 ευρώ. Είναι της εταιρίας Sante shoes

Ελένης Μενεγάκη μπότες

Οι suede μπότες της Ελένης Μενεγάκη κοστίζουν 124,50 ευρώ! Ξέρουμε που θα τις βρεις

Ξέρουμε που θα βρεις και εσύ τις μπότες που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στον ALPHA. Είναι suede, άνετες στο περπάτημα, ταιριάζουν με όλα από το πρωί έως και το βράδυ και από εκεί που τις βρήκαμε κοστίζουν 124,50 ευρώ.

Οι παρουσιάστριας επιλέγει κομμάτια τόσο στα ρούχα της, όσο και στα παπούτσια της, που την κολακεύουν και ταιριάζουν στις αποχρώσεις τις επιδερμίδας της. Μάλιστα, κοιτάει να είναι αναπαυτικά, καθώς στην εκπομπή κάθεται πολλές ώρες όρθια.

Σε μια από τις εμφανίσεις της στον ALPHA, λατρέψαμε τις suede μπότες που φόρεσε με ένα floral μωβ maxi και αέρινο φόρεμα με ζώνη στην μέση της.

Η Ελένη Μενεγάκη, το συνδύασε άψογα με καφέ ψηλές μπότες της εταιρίας Nak. Μάλιστα, πολλά παπούτσια της είναι της συγκεκριμένης εταιρίας την οποία λατρεύει.

Οι συγκεκριμένες, κοστίζουν 124,50 ευρώ από 249 που ήταν η αρχική τους τιμή. Θα τις βρεις εδώ.

Αυτές τις μπότες της, τις έχετε δει; Είναι κόκκινες και κυκλοφορούν παντού.