«Σήκωσε» τα μαγαζιά η Ελένη Μενεγάκη - Πήρε δώρα για όλη την οικογένεια

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό! Με υπέροχο στυλ και μαλλιά!

«Σήκωσε» τα μαγαζιά η Ελένη Μενεγάκη - Πήρε δώρα για όλη την οικογένεια

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την λαμπερή Ελένη Μενεγάκη να "σηκώνει" τα μαγαζιά στο πέρασμά της αφού βγήκε για ψώνια και πήρε δώρα για όλη της την οικογένεια.

Σε μία από τις πιο κομβικές χρονιές της επαγγελματικής της ζωής φέτος, λόγω της λήξης της 15ετούς συνεργασίας της με τον Alpha, η Ελένη έχοντας ήδη αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της από τον επόμενο χειμώνα, προσπαθεί αυτόν τον καιρό να εξισορροπήσει τα συναισθήματά της δίνοντας βάση σε αυτό που έχει και τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή της, δηλαδή στην οικογένειά της.

Ελένη Μενεγάκη

Την Παρασκευή μπορεί να μην κατάφερε λόγω του καιρού να φύγει για την αγαπημένη της Άνδρο, αλλά μετά το τέλος της εκπομπής βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να ψωνίσει κάποια δώρα για τα παιδιά της. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες τα γενέθλια της Βαλέριας και της Λάουρας, αλλά και της μητέρας της και του συζύγου της, την είχαν ήδη βάλει σε μια μόνιμη κατάσταση... πάρτι.

Ελένη Μενεγάκη ψώνια

Την Κυριακή, μάλιστα, μαγείρεψε ειδικά για τη μεγάλη της κόρη Λάουρα, αφού της είχε ήδη υποσχεθεί ένα μικρό πάρτι για το οποίο θα έκανε εκείνη όλες τις ετοιμασίες σε φαγητά και γλυκά. Εκτός από αυτό, όμως, η μαμά Ελένη είχε φροντίσει να αγοράσει το δώρο της κόρης της σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και αξεσουάρ και φαίνεται πως στην αρχή ήταν αναποφάσιστη βλέποντας την πληθώρα των προϊόντων, για τα οποία ζητούσε πολλές φορές και τη γνώμη των υπαλλήλων. Πολλοί, πάντως, από τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου τη σταμάτησαν για να της μιλήσουν αφού, όπως πάντα και όχι μόνο τώρα, η Ελένη στο διάβα της δεν μένει απαρατήρητη!

Φετίχ της Ελένης Μενεγάκη τα παπούτσια - Τα "σήκωσε" τα μαγαζιά

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό YOU

Εκτός, όμως, από τα δώρα, η Ελένη στάθηκε -πού αλλού!- και σε ένα κατάστημα με παπούτσια, που είναι άλλωστε το φετίχ της, παρατηρώντας για αρκετή ώρα τη βιτρίνα. Το βλέμμα της καρφώθηκε σε ένα ζευγάρι λευκές μπότες τις οποίες παρατηρούσε με προσοχή, ενώ στη συνέχεια μπήκε μέσα στο κατάστημα, χωρίς ωστόσο να τη δούμε τελικά να τις αγοράζει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ