"Φωτιά" η Ελένη Μενεγάκη με τις κόκκινες μπότες της! Τις έχει φορέσει ξανά και τώρα είναι σε προσφορά!

Από 99 ευρώ τώρα μόνο 75 και είναι Sante!

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε κόκκινες μπότες και ήταν "φωτιά"! Τις έχει φορέσει ξανά μιας και είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια που βρίσκονται στη ντουλάπα της αλλά στο Youweekly.gr θα μοιραστούμε μαζί σας τα ευχάριστα νέα! Τώρα βρίσκονται σε προσφορά και είναι πολύ οικονομικές!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ALPHA το ζευγάρι αυτό το φοράει σε πολύ επίσημες περιστάσεις, όπως την προηγούμενη φορά που το είχε βάλει για να πάει με τον Γιάννη Λάτσιο στο σχολείο της μικρής Βαλέριας.

Ανήκει στην εταιρεία Sante Shoes κι ενώ η Ελένη Μενεγάκη το αγόρασε 99 ευρώ, που ήταν η αρχική του τιμή, τώρα στα καταστήματα ή στο eshop μπορείς να το βρεις μόνο 77!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, όπως σας αποκαλύψαμε κι εχθές μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, απαθανάτισε την παρουσιάστρια στη Νέα Ερυθραία, με αυτές τις μπότες, να κάνει τις προετοιμασίες της για το πάρτι του Μάκη και την μικρής Βαλέριας, αφού είχαν γενέθλια. Μάλιστα, ξέρουμε και την ηλικία του Παντζόπουλου! Εσείς την ξέρετε;

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Έτρεχε στη μέση του δρόμου και κανείς δεν πήρε τα μάτια του από τις μπότες της! Είναι από δέρμα...

Είναι από δέρμα οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη που κανείς δεν πήρε τα μάτια του όταν έτρεχε στη μέση του δρόμου κάτω από την βροχή! Έχουμε αποκλειστικό υλικό!

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr πριν από λίγες ημέρες απαθανάτισε την παρουσιάστρια του ALPHA στα βόρεια προάστια να έχει γίνει μούσκεμα από την βροχή για να πάει σε ζαχαροπλαστείο να πάρει γλυκά στα παιδιά της!

Εννοείται πως ακόμα και μέσα σε casual look ήταν υπέρλαμπρη και εννοείται πως μάθαμε όλες τις πληροφορίες για τις μπότες της που είναι ένα εξαιρετικό και χρήσιμο κομμάτι τώρα τον χειμώνα!

Αξίζει να επενδύσετε...

Ελένη Μενεγάκη μπότες

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Η Ελένη φόρεσε μαύρες μπότες που παρόμοιες θα βρεις στα Camper με 210 ευρώ!