Ελένη Μενεγάκη: Επέτειος χωρισμού με τον Γιάννη Λάτσιο! Φωτογραφίες από την συνάντηση τους πριν 8 μέρες!

Η παρουσιάστρια έβαλε φωτιά στα κόκκινα! Μαζί τους και η Λάουρα! Αποκλειστικό υλικό...

Ελένη Μενεγάκη: Επέτειος χωρισμού με τον Γιάννη Λάτσιο! Φωτογραφίες από την συνάντηση τους πριν 8 μέρες!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου πριν 8 μέρες! Επέτειος χωρισμού για το πρώην ζευγάρι!

Φέτος γιορτάζουν επέτειο χωρισμού, αφού πριν από δέκα χρόνια αποφάσισαν με ένα κοινό Δελτίο Τύπου να ταράξουν τα νερά της ελληνικής showbiz και να ανακοινώσουν ότι ακολουθούν χωριστούς δρόμους έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου. Σήμερα ωστόσο οι σχέσεις τους είναι ακόμα σε εξαιρετικό επίπεδο, με κοινό άξονα τα τρία παιδιά που απέκτησαν σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ελένη Μενεγάκη Alpha

Πράγματι, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του YOU τούς βρήκε στο St Catherine's, σχολείο της 14χρονης Λάουρας, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για γονείς και κηδεμόνες. Πρώτη πήγε στον χώρο κατά τις 4 το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη με το τζιπ της, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και ο Γιάννης Λάτσιος με σκοπό να ενημερωθεί κι εκείνος για την πρόοδο της μεγάλης του κόρης.

Οι τρεις τους έμειναν εκεί για περίπου δύο ώρες, όσο δηλαδή διήρκεσε η εν λόγω συνάντηση, και στη συνέχεια έφυγαν μαζί, όταν και τους συνάντησε ο φακός του YOU. Σωστός gentleman, ο Γιάννης Λάτσιος επειδή εκείνη την ώρα είχε πέσει ο ήλιος, συνόδευσε την πρώην σύζυγό του και την κόρη του στο τζιπ τους που το είχαν παρκάρει πιο μακριά και στη συνέχεια η Ελένη τον άφησε στο δικό του αυτοκίνητο, ευχαριστώντας τον για την ευγενική χειρονομία.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος


«Αν δεν ήμουν λίγο τσαπερδόνα δεν θα φτάναμε στα σκαλιά της εκκλησίας»

Ελένη Μενεγάκη πρώην σύζυγος

Μπορεί από τον Ιανουάριο του 2010 να μη μένουν πια μαζί, αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως έγιναν δύο ξένοι. Αντιθέτως, όσο περνάει ο καιρός η Ελένη αναφέρεται όλο και περισσότερο σε αυτό το κομμάτι της ζωής της, ενώ κρατούν συχνές και πολιτισμένες επαφές στις μεταξύ τους συναντήσεις. Δεν γίνεται, άλλωστε, να διαγραφεί μονοκοντυλιά η σχέση ζωής που έχουν και ξεκίνησε στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, με εκείνη να αποκαλύπτει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ντέπυ Γκολεμά «δεν με διάλεξε εκείνος, εγώ διάλεξα τον Γιάννη» και να συμπληρώνει ότι της κέντρισε το ενδιαφέρον αμέσως, λέγοντας «αν εγώ δεν ήμουν λίγο τσαπερδόνα δεν θα φτάναμε στα σκαλιά της εκκλησίας».

Πρόσφατα μάλιστα η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και έκανε μια τεράστια αποκάλυψη για ένα περιστατικό που κανείς δεν γνώριζε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ