Γενέθλια για τον Μάκη Παντζόπουλο! Ποια είναι η ηλικία του;

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη!

Γενέθλια για τον Μάκη Παντζόπουλο! Ποια είναι η ηλικία του;

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Μάκης Παντζόπουλος, ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη. Ποια είναι η ηλικία του επιχειρηματία;

Οι χαρές αυτή την εβδομάδα για την παρουσιάστρια του ALPHA δεν έχουν τέλος, αφού χθες γιόρτασε τα 12ατα γενέθλια της κόρης της.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε μιλήσει για την Βαλέρια και το πάρτι που θα διοργάνωνε στο σπίτι για να γιορτάσουν με την οικογένεια της.

Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου στο Λονδίνο και κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου και διατηρεί πια ξενοδοχειακή επιχείρηση στα Άχλα της Άνδρου. Σήμερα γιορτάζει τα 51α γενέθλια του και στο σπίτι της η παρουσάστριας θα έχουν και πάλι γιορτή.

Μάκης Παντζόπουλος: Φωτογραφήθηκε με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη και προκάλεσε φρενίτιδα! Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου!

Με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη φωτογραφήθηκε ο Μάκης Παντζόπουλος και προκάλεσε φρενίτιδα! Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου κάτω από την εικόνα!

Ο σύζυγος της γνωστής παρουσιάστριας του Alpha, το απόγευμα της Πέμπτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό δύο φωτογραφίες, όπου στη μία βλέπουμε το βραβείο που κέρδισε, ενώ στην άλλη τον ίδιο να να ποζάρει ενθουσιασμένος κρατώντας το βραβείο και έχοντας στο πλευρό του τον αδερφό της αγαπημένης του, Θοδωρή Μισόκαλο.

Περήφανος που το ξενοδοχείο του στην Άνδρο αναδείχτηκε ως το καλύτερο παραλιακό της Ευρώπης, ο Μάκης Παντζόπουλος, έγραψε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας ανακοινώσουμε ότι απονέμεται ως το "Καλύτερο παραλιακό ή παράκτιο ξενοδοχείο της Ευρώπης" από τα Boutique Hotel Awards 2019! Η τελετή απονομής των βραβείων ήταν μια πραγματικά μαγευτική βραδιά γεμάτη με υπερηφάνεια και χαρά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας για την εμπιστοσύνη».

Επίσης, δείτε την φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο του και την αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε και τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου:

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία Μάκης Παντζόπουλος