Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο και η αποκάλυψη! Η μεγάλη αλλαγή στην ζωή της μετά από χρόνια!

Το μήνυμα με αποδέκτες... φωτιά!

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο και η αποκάλυψη! Η μεγάλη αλλαγή στην ζωή της μετά από χρόνια!

Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη μέσα από το ξενοδοχείο και η αποκάλυψη! Η μεγάλη αλλαγή στην ζωή της μετά από χρόνια που δεν δίστασε να αναφέρει δημόσια!

Η παρουσιάστρια, έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές της μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά αλλά μάλλον έχει διάθεση για βαθιά περισυλλογή!

Η Ελένη Μενεάκη δημοσίευσε όχι μία αλλά δύο φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο που διαμένουν αλλά εμείς εστιάσαμε στην λεζάντα που είχε η πιο... «καυτή»! «Αντιλαμβανεσαι οτι μεγαλωσες , οταν τα Χριστουγεννα αντι για δωρα , ζητας ανθρωπους και αγαπη ! ( δεν ειναι δικη μου σκεψη , αλλα μου ταιριαζει )» γράφει και εμείς μείναμε με την απορία: Λέτε να πετάει σπόντες προς τον Alpha, μιας και το συμβόλαιο της λήγει ή απλά είχε διάθεση να φιλοσοφήσει;

Δείτε την και τα συμπεράσματα δικά σας:

Ελένη Μενεγάκη: Εκεί θα περάσει τις γιορτές με τον Μάκη! Το πολυτελές ξενοδοχείο που κόβει την ανάσα!

Εκεί θα περάσει τις γιορτές με τον Μάκη η Ελένη Μενεγάκη! Το πολυτελές ξενοδοχείο που κόβει την ανάσα και όλες οι λεπτομέρειες!

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, ήδη από χτες έχουν αναχωρήσει για τις διακοπές των Χριστουγέννων! Το ζευγάρι έχει μαζί του όλα τα παιδιά και σχεδιάζει να χαλαρώσει μακριά από όλους και από όλα.

Και ενώ η Ελένη κρατάει την απόδρασή της ως επτασφράγιστο μυστικό... εγώ σας έχω λεπτομέρειες! Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog φεύγουν για μέρος εξωτικό, ώστε να απολαύσουν μέσα στον χειμώνα θάλασσα και ηλιοθεραπεία.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι, που ανέφερε πως θα πάνε Μαλδίβες, ωστόσο προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα. Ένα πάντως είναι σίγουρο: Πώς η Ελένη Μενεγάκη όταν πρόκειται για την οικογένειά της δεν τα λυπάται τα λεφτά και το ξενοδοχείο που διαμένουν είναι τόσο πολυτελές, ώστε κόβει την ανάσα! Να σας θυμίσω ότι πέρσι, τέτοια εποχή, είχαν πάει στο ξενοδοχείο που έμεναν οι Καρντάσιαν στο Ντουμπάι.

Όχι, θα κάτσει να σκάσει για τις σχέσεις της με τον Alpha tv! Αντε βρε, καλές γιορτές!