Πόσο κόστισε το τραπέζι στην επέτειο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο - Τι έφαγαν

Για πρώτη φορά στήνονται μαζί μπροστά στον φωτογραφικό φακό! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Επέτειος για τα 5 χρόνια γιόρτασαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος! Έχουμε όλες τις πληροφορίες για το πόσο κόστισε το τραπέζι αλλά και τι έφαγαν, όπως και φωτογραφικό υλικό από τις στιγμές τους εκείνο το βράδυ.

Υπό το φως των κεριών και με ένα ποτήρι παραδοσιακή ιταλική γκράπα ανά χείρας το ζευγάρι γιόρτασε τον έρωτά του την περασμένη Τρίτη. Το You τους συνάντησε έξω από το εστιατόριο Lollo's Atene στο Χαλάνδρι, όπου φυσικά όλοι μπορούσαν να διακρίνουν πως βρίσκονταν σε μεγάλα κέφια, αφού δεν σταμάτησαν να χαμογελούν αποκλειστικά στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr και να "φωνάζουν" πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Expand player

Σύμφωνα με πληροφορίες η εύθυμη διάθεση συνεχίστηκε και μέσα στο παραδοσιακό ιταλικό εστιατόριο, με ρίζες από την Αντίπαρο, καθώς οι δυο τους δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν κλεφτά φιλιά με αφορμή, φυσικά, την 5η επέτειο του γάμου τους.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ανανεώνουν κάθε μέρα την σχέση τους

Πέρα από το καλό κρασί, η Ελένη και ο άντρας της είναι λάτρεις του καλού φαγητού και εκείνο το βράδυ υπήρχε το πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο, τρίτο πιάτο... Από spaghetti della Masseria (μακαρόνια με σάλτσα ντομάτα) μέχρι risotto zucca(ριζότο με κολοκύθα) και φυσικά παραδοσιακή ιταλική πίτσα με λευκή ζύμη, ιδιαίτερη αδυναμία της παρουσιάστριας του ALPHA.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έμειναν περισσότερο από δυο ώρες μέσα στο ιταλικό ρεστοράν σε ένα γωνιακό τραπέζι και δεν ξεκόλλησαν τα βλέμματά τους.

"Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ" έλεγαν στο Youweekly.gr οι αυτόπτες μάρτυρες που δεν ήταν λίγοι και τους καμάρωναν και - γιατί όχι;- κάποιοι ζήλευαν τον τρόπο που κοιτούσαν ο ένας τον άλλον.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι δυο τους αναχώρησαν αγκαλιά αφού προηγουμένως πλήρωσαν τον λογαριασμό και έδωσαν ένα παχυλό μπουρμπουάρ στους ανθρώπους του εστιατορίου που τους περιποιήθηκαν.

Πριν από λίγες ημέρες, βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη εθεάθη στο θέατρο σε μια σπάνια εμφάνισή της και δεν ήταν με τον Μάκη Παντζόπουλο αλλά με άλλη παρέα! Δείτε τις φωτογραφίες εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το κορίτσι που βάφτισε η Ελένη Μενεγάκη μεγάλωσε - Φωτογραφίες από τις πίστες που τραγουδάει

Με φουσκωμένη κοιλιά η Ελένη Μενεγάκη - Την χάιδευε στην εκπομπή της