Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με την μητέρα και την αδερφή της

Δεν τις έχετε ξαναδεί έτσι

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με την μητέρα και την αδερφή της σε σπάνια φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί. Με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της η ίδια έσπευσε να της στείλει τα χρόνια πολλά με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Η ίδια ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να κρατήσει μυστική αυτή τη χαρούμενη στιγμή, και για αυτό έσπευσε να στείλει τα δικά της χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Expand player

Χαρακτηριστικά έγραψε, "Χρόνια πολλά μάνα μας.Σ´αγαπάμε και σ´ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις για εμάς. Όσο κι αν μεγαλώσαμε ,πάντα θα έχουμε ανάγκη την αγκαλιά σου .Να σε χαιρόμαστε.Είσαι η δύναμη μας".

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια και ηθοποιό, εσείς ακούσατε που έχασε την ψυχραιμία της σε ερωτική σκηνή; «Σταμάτησα το γύρισμα»

Ωστόσο εσείς ξέρατε πριν την πόζα με την μητέρα και την κόρη της, τι συζητά η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το Mega και αν θα αναλάβει εκπομπή

Το νέο Mega αναμένεται να βρίσκεται σε λίγο καιρό και επίσημα στον αέρα και όπως είναι φυσικό οι συζητήσεις για το ποια άτομα που θα πλαισιώσουν το κανάλι δίνουν και παίρνουν!

Δεν είναι λίγα λοιπόν τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τις διάφορες τηλεοπτικές ζώνες, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να μιλά με τη σειρά της στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Θα αναλάβει το πρωινό;

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε λοιπόν στην κάμερα του Happy Day και μίλησε μεταξύ άλλων για το Mega. Τι συζητά με τα κανάλι;

“Όχι, δεν κάνει καμία τέτοια συζήτηση για το πρωινό. Τώρα ξεκινάει η περίοδος όπου συζητάμε πράγματα για του χρόνου. Για το Mega, συγκεκριμένα, έχω κάνει συζητήσεις αρκετό καιρό πριν” ήταν η απάντηση που έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται σύντομα να μάθουμε ποιος θα αναλάβει τι στο νέο Mega που μοιάζει να είναι έτοιμο για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Εδώ βρίσκει την ηρεμία η Ντορέττα Παπαδημητρίου - "Είναι το ησυχαστήριο μου"