Εδώ βρίσκει την ηρεμία η Ντορέττα Παπαδημητρίου - "Είναι το ησυχαστήριο μου"

Τι είπε η ηθοποιός;

Εδώ βρίσκει την ηρεμία η Ντορέττα Παπαδημητρίου -

Στην κάμερα της εκπομπής 'Happy Day" μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου που αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς "Κρατάς Μυστικό" αλλά και στους Αγίους Ισιδώρους, όπου όπως είπε πάει συχνά καθώς είναι το "ησυχαστήριό" της όπως είπε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής.

Ειδικότερα αναφορικά με το τέλος της σειράς 'Κρατάς Μυστικό" η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε χαίρεται που ήταν μέλος αυτής της δουλείας την οποία χαρακτήρισε "πολύ ωραία".

Μιλώντας ακόμα στην εκπομπή Happy Day η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε και για επαγγελματικά της σχέδια λέγοντας ότι το τι θα επιλέξει έχει να κάνει και με τις προτάσεις που θα δεχθεί.

“Δεν κλείνω προς τα κάπου, να πω την αλήθεια. Έχει να κάνει με τις προτάσεις. Εάν μου γίνει δηλαδή μια ωραία πρόταση για σίριαλ, θα σκεφτώ αυτό, εάν μου γίνει μια ωραία πρόταση για εκπομπή που θεωρώ ότι μου ταιριάζει και μπορώ να την παρουσιάσω, επίσης. Έχει να κάνει το τι θα μου προταθεί κάθε φορά. Την αγαπώ την παρουσίαση, μου αρέσει και από όταν την επιχείρησα για πρώτη φορά είδα πως είναι κάτι το οποίο με ευχαριστεί, με διασκεδάζει και είμαι ο εαυτός μου. Δεν αισθάνομαι πως είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει” είπε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

Αναφορικά δε με το δημοσίευμα που την ήθελε να βρέθηκε στους Αγίους Ισιδώρους μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο η ίδια απάντησε πως: “πηγαίνω πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους. Είναι ένα μέρος το οποίο με ησυχάζει, με ηρεμεί και όλοι οι άνθρωποι του ναού είναι εξαιρετικοί. Είναι το ησυχαστήριο μου” .

Ράγισε καρδιές η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Η συγκινητική ανάρτηση

H Ντορέττα Παπαδημητρίου ράγισε καρδιές με την ανάρτηση που έκανε για τα τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της. Η ηθοποιός δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το χαμό του αγαπημένου της προσώπου και συχνά αναφέρεται σε αυτό.

Η ημέρα αυτή είναι δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη για την Ντορέττα Παπαδημητρίου γιατί σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Η ηθοποιός είναι λάτρεις των social media και συχνά μοιράζεται τις σκέψεις τις με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, έτσι έγραψε και για αυτή την ημέρα.Δείτε την αδερφή και την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν;

Κοινοποίησε μια φωτογραφία που δείχνει τον ουρανό και έγραψε: «Πέντε χρόνια dad..Δεν είσαι εδώ να σε δω ,αλλά είσαι παντού .Σ´αγαπώ".