Γιώργος Αγγελόπουλος: Στους Άγιους Ισιδώρους για προσκύνημα! Οι φωτογραφίες με τους πιστούς!

Με ποια γνωστή κυρία της ελληνικής showbiz ήτανε;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στους Άγιους Ισιδώρους για προσκύνημα! Οι φωτογραφίες με τους πιστούς!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στους Άγιους Ισίδωρους στον Λυκαβηττό για προσκύνημα και μάλιστα βοήθησε στο μοίρασμα άρτων και καφέδων στους χιλιάδες πιστούς, ενώ περίμενε υπομονετικά να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και τον Τίμιο Σταυρό.

Γιώργος Αγγελόπουλος Survivor

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ανήμερα της γιορτής της μικρής εκκλησίας, βρέθηκε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ανάμεσα σε χιλιάδες πιστούς και περίμενε υπομονετικά να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και τον Τίμιο Σταυρό από το χέρι του πατέρα Δημήτριου.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μάλιστα, στα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του ναού κατά τη διάρκεια της ιερής αγρυπνίας, φαίνεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρέμεινε όλο το βράδυ στον ναό και μάλιστα φόρεσε και ποδιά για να βοηθήσει στο μοίρασμα άρτων και καφέδων στους χιλιάδες πιστούς.Εντωμεταξύ δείτε και το πάρτι έκπληξη που του έκαναν για τα γενέθλια του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το δίλημμα για το Άγιο Όρος και η απόφαση ζωής!

Αποκάλυψη τώρα για το δίλημμα του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Άγιο Όρος και η μεγάλη απόφαση ζωής!

Είναι γνωστή η σχέση του με το θείο στοιχείο και άλλωστε, έτσι έγινε γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από το Survivor, κάνοντας το σταυρό του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το "Περιβόλι της Παναγίας" αλλά αυτή τη φορά θα το κάνει για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Μετά τις συχνές του επισκέψεις στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Ισίδωρων στο Λυκαβηττό, σειρά έχει η Αθωνική Πολιτεία.

Τελευταία φορά που είδαμε φωτογραφίες του Ντάνου από εκεί ήταν το 2017, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ, από τότε που έχει επισκεφθεί το Άγιο Όρος, τουλάχιστον δυο κόμη φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τώρα καθώς βρίσκεται μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα.

Θέλει να πάρει μια μεγάλη απόφαση και θέλει να συμβουλευτεί τους γέροντές που έχει γνωρίσει και εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά πηγαίνει για να πάρει την ευλογία τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για την επόμενη σεζόν ωστόσο φαίνεται πως ξεχωρίζει αυτή του ΑΝΤ1, που τον θέλει για πρωταγωνιστή σε νέα σειρά.

Ως γνωστόν, ο Ντάνος έκανε κάποια σεμινάρια, αλλά δεν έχει γνώσεις υποκριτικής.

Αυτό λοιπόν που καλείται να αποφασίσει τώρα είναι εάν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό, αφήνοντας πίσω του τις προηγούμενες επαγγελματικές ενασχολήσεις του.

"Έχει κάνει επαφές και πολλοί του φίλοι του τον παρότρυναν να δεχθεί το ρόλο και παράλληλα να ξεκινήσει κανονικά σπουδές σε σχολή υποκριτικής" αναφέρει στο ΛΟΙΠΟΝ πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις καταστάσεις και προσθέτει: "θα είναι μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Το γνωρίζει και ο ίδιος. Και καταλαβαίνει πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και επιμονή για να καθιερωθεί κάποιος στο χώρο της υποκριτικής και να έχει συνέχεια.".