Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοργιαλάς: Ο γιος τους πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Τέλος η περιπέτεια τους!

Ο γιος της Φωτεινής Ψυχίδου και του Δημήτρη Κοργιαλά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο μικρός νοσηλευόταν από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο Παίδων, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η δημοσιογράφος.

Την αποκάλυψη έκανε με ρεπορτάζ της η Νάνσυ Παραδεισανού, στην εκπομπή Πρωινό. Η ίδια επικοινώνησε με την Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία και της αποκάλυψε τι έχει συμβεί.

Expand player

Όπως είπε η δημοσιογράφος, η Φωτεινή Ψυχίδου πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο νοσοκομείο, γιατί ο γιος της ταλαιπωρούταν από μια ίωση και έπαθε λοίμωξη με αποτέλεσμα να κάνει υποτροπή και να νοσηλεύεται στο Παίδων.

Όπως της είπε η Φωτεινή Ψυχίδου, έκαναν ενδοφλέβια στον μικρό και πλέον είναι καλύτερα. Μάλιστα όπως ενημέρωσε η δημοσιογράφος χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πήρε τελικά εξιτήριο. Δείτε και την σύντροφο του Δημήτρη Κοργιαλά εδώ

Λίγο πριν βρεθεί στο νοσοκομείο ο γιος τους δείτε και ένα βίντεο που ανέβασε ο Δημήτρης Κοργιαλάς με την Φωτεινή Ψυχίδου

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου μπορεί να μην είναι πια ζευγάρι ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να μην έχουν κανένα θέμα με την συμβίωση, όπως μαρτυρά και βίντεο που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυο τους πριν από ένα περίπου μήνα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, ενώ τώρα και οι δύο φαίνεται να έχουν προχωρήσει στην ζωή τους! Μάλιστα, όπως είναι φυσικό τόσο ο Κοργιαλάς, όσο και η Ψυχίδου έχουν ερωτηθεί, από δημοσιογράφους, με τον τραγουδιστή να λέει μεταξύ άλλων:

"Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ενδιαφέρει (σ.σ. έχουν ένα παιδί μαζί) και πως θα συνεχίσω την ζωή μου". Μάλιστα είχε πει ακόμα ότι "θέλω να φτιάξω την ζωή μου και μάλιστα σύντομα".

Η Φωτείνή Ψυχίδου από την μεριά της, ερωτώμενη για τον Κοργιαλά είχε αφήσει "αιχμές" ότι εκείνος έχει προχωρήσει! Να πούμε ότι η Ψυχίδου έχει και εκείνη προχωρήσει στην ζωή της, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του youweekly!

Οι δυο τους τώρα ζουν κάτω από την ίδια στέγη και φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις καθώς, λίγο πριν αποκαλυφθεί ότι ο Κοργιαλάς έχει νέα σύντροφο, ανέβασαν ένα βίντεο με τους δυο τους στο σπίτι! Οι δυο τους γελάνε, ενώ φαίνονται να "κοροϊδεύουν" ο ένας τον άλλο για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρεες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Κοργιαλάς σχολιάζει τις φήμες για Ψυχίδου - Πώρο! "Θέλω να..."

H Φωτεινή Ψυχίδου διαψεύδει τον Δημήτρη Κοργιαλά! Ποιος ευθύνεται τελικά για τον χωρισμό;