H Φωτεινή Ψυχίδου διαψεύδει τον Δημήτρη Κοργιαλά! Ποιος ευθύνεται τελικά για τον χωρισμό;

Τι ανέφερε για τον χωρισμό τους;

H Φωτεινή Ψυχίδου διαψεύδει τον Δημήτρη Κοργιαλά! Ποιος ευθύνεται τελικά για τον χωρισμό;

Η Φωτεινή Ψυχιδού διεύψευσε τον Δημήτρη Κοργιαλά σε νέες τις δηλώσεις και κατά κάποιο τρόπο αποκάλυψε ποιος ευθύνεται για αυτό τον χωρισμό. Τι είπε όμως και ποιοι οι παράγοντες που οδήγησαν στον χωρισμό τελικά το ζευγάρι;

Η κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα” συνάντησε την δημοσιογράφο η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως νιώθει άβολα με την συνέντευξη που έδωσε.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε βρεθεί πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή Μεσάνυχτα και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως για τον χωρισμό τους δεν έφταιξε κανείς αλλά αυτό που έφταιγε ήταν οι εξωτερικοί παράγωντες.

“Σε έναν χωρισμό οι παράγοντες είναι εσωτερικοί και ευθυνόμαστε εμείς… Ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται τα πράγματα… Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς και είχε δίκιο ότι ο Θανάσης είναι ο κόσμος του όλος, αλλά εγώ έχω δύο κόσμους και θέλω οι δύο κόσμοι μου να ισορροπούν και να υπάρχουν σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα υπάρχει ηρεμία και γαλήνη…” είπε η δημοσιογράφος.

Όσα είχε πει ο Κοργιαλάς για τον χωρισμό του από την Φωτεινή Ψυχίδου

Συγκινεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου. "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά".

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους στην εκπομπή Happy Day. Ο ίδιος είπε πως ο χωρισμός δεν ήταν δική του επιλογή, ωστόσο όταν βάλει κάτι μια γυναίκα στο μυαλό της δύσκολα το αλλάζεις.

Συγκίνησε μάλιστα όταν ανέφερε πως "θα προσπαθούσε και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά". Ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά φορτισμένος αισθηματικά αναφέρθηκε πως συνήθισε να ξυπνάει με τον γιο του και τώρα είναι κάτι που κάποιες μέρες δεν θα μπορεί να το κάνει και πρέπει να συνηθίσει έτσι.

Όπως είπε ο ίδιος είχε προτείνει και γάμο αλλά και σύμφωνο συμβίωσης ωστόσο η πρώην σύντροφος του δεν είχε δεχτεί τίποτα από τα δυο.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει μια κόρη και από τον γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα. Ο τραγουδιστής είπε πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα δυο παιδιά και προτεραιότητα του είναι και τα δυο καθώς τα αγαπάει πολύ.

Δείτε όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή: