Δημήτρης Κοργιαλάς: "Ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξα"! Τι ανέφερε για τον χωρισμό με την Φωτεινή Ψυχίδου

Τι ανέφερε ο τραγουδιστής;

Δημήτρης Κοργιαλάς:

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για τον χωρισμό του με την Φωτεινή Ψυχίδου αλλά και για την γέννηση του γιου του που όπως είπε "ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξε" στο μαιευτήριο την ημέρα της γέννησης του γιου του που έχουν στενό δέσιμο.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή Μεσάνυχτα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη ανοιχτά για τον χωρισμό του αλλά και την γνωριμία του με την Φωτεινή Ψυχίδου.

Όπως δήλωσε, γνωρίστηκαν σε ένα live και τον γοήτευσαν πολλά πράγματα σε εκείνη, αλλά κυρίως ο ανοιχτόκαρδος χαρακτήρας της.Εντωμεταξύ δείτε τι είχε πει και εκείνη για τον χωρισμό τους

«Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω. Όταν η νοσοκόμα μου έδωσε τον γιο μου, έγινε ένα κλικ και άλλαξαν όλα μέσα μου. Στο μαιευτήριο ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό. Η πρώην σύζυγός μου είχε πολύ άσχημη εγκυμοσύνη.

Δεν νομίζω ότι φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ που χωρίσαμε. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δύο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω. Είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Οπότε, σταματάει εδώ η κουβέντα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι.

Ως πατέρας είμαι “πυροβολημένος”. Αν δεν έχω την ανάσα του γιου μου στο κρεβάτι δεν κοιμάμαι», είπε μεταξύ άλλων.

Όσα είχε πει ο Κοργιαλάς για τον χωρισμό του από την Φωτεινή Ψυχίδου

Συγκινεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου. "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά".

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους στην εκπομπή Happy Day. Ο ίδιος είπε πως ο χωρισμός δεν ήταν δική του επιλογή, ωστόσο όταν βάλει κάτι μια γυναίκα στο μυαλό της δύσκολα το αλλάζεις.

Συγκίνησε μάλιστα όταν ανέφερε πως "θα προσπαθούσε και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά". Ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά φορτισμένος αισθηματικά αναφέρθηκε πως συνήθισε να ξυπνάει με τον γιο του και τώρα είναι κάτι που κάποιες μέρες δεν θα μπορεί να το κάνει και πρέπει να συνηθίσει έτσι.

Όπως είπε ο ίδιος είχε προτείνει και γάμο αλλά και σύμφωνο συμβίωσης ωστόσο η πρώην σύντροφος του δεν είχε δεχτεί τίποτα από τα δυο.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει μια κόρη και από τον γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα. Ο τραγουδιστής είπε πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα δυο παιδιά και προτεραιότητα του είναι και τα δυο καθώς τα αγαπάει πολύ.

Δείτε όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή:

Τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν Κοργιαλάς - Ψυχίδου τον γνωρίζετε;