«Έσκασαν» αλλαγές για το YFSF και την Μαρία Μπεκατώρου - Παίρνει μέτρα ο ΑΝΤ1

Αλλαγές λόγω του κορωνοϊού

Μέτρα παίρνει ο ΑΝΤ1 λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, «έσκασαν» αλλαγές για το Your Face Sounds Familiar και την Μαρία Μπεκατώρου. Όλα τα κανάλια φέρνουν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του, αφού από σήμερα οι εγγραφές του σόου θα γίνονται χωρίς την παρουσία κοινού.

Αυτό ωστόσο, αλλάζει και τον τρόπο επιλογής του νικητή του παιχνιδιού, αφού το κοινό που βρισκόταν στο πλατό ψήφιζε και είχε σημαντικό λόγο στην ανάδειξη του ποιο θα βγει πρώτος.

Expand player

«Δεν θα έχουμε κοινό σήμερα… Ήταν η καλύτερη απόφαση για όλους. Η βαθμολογία θα γίνει από την κριτική επιτροπή. Μαζί θα συμψηφίζουμε και τα 5άρια που δίνουν οι καλλιτέχνες στους συμπαίκτες τους. Απλά από εδώ και πέρα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο πρόεδρος της επιτροπής. Δεν είναι όπως της προηγούμενες φορές που απλά έδινε λύση σε περίπτωση ισοβαθμίας. Από την άλλη Κυριακή, λοιπόν, κάθε φορά ο διαφορετικός πρόεδρος που θα βγαίνει, ουσιαστικά, με έναν τρόπο θα κρίνει το αποτέλεσμα.”, είπε η παρουσιάστρια του Your face sounds familiar στο Πρωινό.

Τα νούμερα τηλεθέασης, για τον σταθμό ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχάριστα τόσο για το YFSF όσο και για την παρουσιάστρια αυτού, Μαρία Μπεκατώρου. Θα «τρελαθείτε».

Μπορεί να έχουμε αλλαγές για την Μαρία Μπεκατώρου, ωστόσο έχουμε και παίκτες του Your Face Sounds Familiar που είναι ζευγάρι

Άφωνοι έμειναν όλοι σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού, πως παίκτες του Your Face Sounds Familiar είναι ζευγάρι. Μάλιστα, το ζευγάρι το έχει επιβεβαιώσει στην δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστή την ώρα της στήλης της με την παρουσιάστρια της εκπομπής να την ρωτά αν είναι σίγουρη για την είδηση και γι΄αυτά που λέει.

Η Νάνσυ Παραδεισανού, ξεκαθάρισε στον αέρα του Πρωινού ότι έχει μιλήσει με το ζευγάρι και η είδηση είναι πέρα ως πέρα αληθινή. Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό οι δύο παίκτες στο Your Face Sounds Familiar και έχουν έρθει κοντά, πάρα πολύ κοντά είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και η Τάνια Μπρεάζου.

Μάλιστα, να πούμε πως σε ένα από τα επεισόδια του show, ο Ηλίας Μπογδάνος ντύθηκε Billie Eilish με την Χολιγουντιανή τραγουδίστρια να του στέλνει μήνυμα. Τι του έγραψε;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

YFSF - τηλεθέαση: «Έσκισε» η Μαρία Μπεκατώρου με τα νούμερα στον ΑΝΤ1

YFSF Highlights: Συγκίνηση και τρελές εμφανίσεις - Ποιος ο μεγάλος νικητής;