YFSF Highlights: Συγκίνηση και τρελές εμφανίσεις - Ποιος ο μεγάλος νικητής;

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF Highlights: Συγκίνηση και τρελές εμφανίσεις - Ποιος ο μεγάλος νικητής;

Δείτε όλα τα highlights από την χθεσινή βραδιά του YFSF. Τα είχε όλα! Ποιοι έκαναν την πιο τρελή εμφάνιση και ποιος μας συγκίνησε; Αυτός ήταν ο μεγάλος νικητής στο χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού του ANT1!

Έχουμε και λέμε! Μπορεί να είδαμε πολλές μεταμφιέσεις, άλλες αρκετά αστείες, άλλες πολύ εντυπωσιακές όλες όμως άψογες, ωστόσο ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που κέρδισε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό ήταν ένας.

Νικητής της βραδιάς ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος, που μιμήθηκε τον Barry White και κέρδισε τόσο τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες του και το κοινό με την ερμηνεία του.

YFSF: Highlight η στιγμή που η Billie Elish ανέβηκε στην σκηνή!

Η "Billie Eilish" εμφανίστηκε στην σκηνή του YFSF. Μια ακόμη τρομερή εμφάνιση στο show που ξεσήκωσε το κοινό.

Ένα κορίτσι φαινόμενο που μόλις στα 17 του χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, κλήθηκε να μιμηθεί ο Ηλίας Μπόγδανος στο χθεσινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar.

Ο frontman των INCO, έβαλε τα δυνατά του και εντυπωσίασε όχι μόνο το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή με τον Δημήτρη Σταρόβα να του λέει πως αξίζει να είναι ο σημερινός νικητής.

Τους "κέρδισε" η Κατερίνα Κουκουράκη ως Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Κατερίνα Κακουράκη ξεσήκωσε ως "Αλίκη Βουγιουκλάκη" και τους διασκέδασε όλους στο YFSF. Μια απολαυστική ερμηνεία στον ρόλο της αξέχαστη ηθοποιού.

Η ηθοποιός κλήθηκε να ερμηνεύσει το "Λευτέρη, Λευτέρη" και να ξεσηκώσει το κοινό όπως στις παλιές καλές ελληνικές ταινίες.

Στο πλατό στήθηκαν τραπέζια και το σκηνικό θύμιζε ελληνική ταινία της Finos Films. Η Κατερίνα Κακουράκη ως Αλίκη Βουγιουκλάκη κατάφερε να διασκεδάσει τους πάντες.

Ο Νικόλας Ραπτάκης τους τρέλανε όλους ως Σωτήρης Βολάνης!

Ο τραγουδιστής κλήθηκε να μιμηθεί τον Σώτη Βολάνη και πραγματικά ξεσήκωσε τους πάντες. Ερμήνευσε το "Πόσο μου λείπει" σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Μάλιστα ο ίδιος άλλαξε και ενδυμασία πάνω στην σκηνή τουλάχιστον δυο φορές. Οι κριτές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους από αυτό που έβλεπαν πάνω στην σκηνή.

Μετά την ερμηνεία του άκουσε τα καλύτερα σχόλια και για την σκηνική του παρουσία αλλά και για το τραγούδι του.

Συγκίνησε ο Γιώργος Χρανιώτης στο YFSF

O Γιώργος Χρανιώτης συγκίνησε με την εμφάνιση του στο YFSF, καθώς την αφιέρωσε στο παιδί του.Ο Γιώργος Χρανιώτης κλήθηκε να μιμηθεί τον Iggy Pop στην σκηνή του show, έναν ερμηνευτή με πάθος και μεγάλη τρέλα. Ο ηθοποιός έδωσε τον καλύτερο του εαυτό πάνω στην σκηνή και ξεσήκωσε τους πάντες.

Ωστόσο όταν κατέβηκε μια έκπληξη περίμενε τους πάντες. Ο ηθοποιός αφιέρωσε αυτή του την εμφάνιση στο πρώτο του παιδί που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες. Η σύζυγος του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

YFSF: Ξεσήκωσε η Δανάη Λουκάκη από τις Άγριες Μέλισσες

Μετά την μίμηση της Λίτσας Διαμάντη στην πρεμιέρα αλλά και αυτήν της Άντζελας Δημητρίου την περασμένη εβδομάδα, σήμερα η Παγώνα από τις Άγριες μέλισσες, είχε μια αρκετά δύσκολη μίμηση.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar η Δανάη έπρεπε να κάνει έναν άντρα που ντυμένος γυναίκα τραγουδάει το Crusified, δηλαδή τον τραγουδιστή του πασίγνωστου συγκροτήματος Army of Lovers. Και αφού μιλάμε για το YFSF δείτε και την καθυστέρηση του Ανδρέα Γεωργούλη!

Ο Στέφανος Μουαγκιέ "έγινε" Μάκης Δημάκης

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην σκηνή του show μεταμφιέσεων στον ρόλο του Μάκη Δημάκη. Ο ίδιος έπρεπε να ερμηνεύσει την επιτυχία του γνωστού τραγουδιστή "Όταν το ανοίξεις".

Ο Στέφανος Μουαγκιές με την συνοδεία, μπουζουκιού, χορευτριών αλλά και από τουμπερλέκι εμφανίστηκε στην σκηνή και πραγματικά ξεσήκωσε τους πάντες με την εμφάνιση του.

Η ερμηνεία του ήταν καταπληκτική, διασκέδασε και τραγούδησε λες και ήταν το πρώτο όνομα στα μπουζούκια και το κοινό τον απόλαυσε.