YFSF: Η εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη - Τι είπε για την καθυστέρηση;

Τους ξάφνιασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Η εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη - Τι είπε για την καθυστέρηση;

Μπορεί να άργησε λίγο ο κριτής, ωστόσο η εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο YFSF, ήταν επική. Έπειτα από την καθυστέρησή του, ο ίδιος θέλησε να βγει και να εξηγήσει τι συνέβη. Τι είπε;

Έπειτα από μερικές εμφανίσεις που έχασε, ο κριτής έκατσε πίσω στην θέση του και ανακοίνωσε πως σήμερα λόγω της καθυστέρησης δεν θα μπορέσει να δώσει καμία βαθμολογία στα παιδιά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Άλλαξα μέσα στο αεροπλάνο. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κανονίσει κάποια αεροπλάνα να έρθω στο στακ γιατί είχαμε κάποιες ψηφοφορίες, και μας τα χάλασε ο αέρας, είχαμε καθυστερήσεις, καθυστέρησε και η τελευταία πτήση που είχα με αποτέλεσμα να αργήσω να έρθω». Μιας και μιλάμε για το σόου εσείς ξέρετε τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Μπεκατώρου και τον σταθμό;

Πριν μιλήσει ο Αλέξης Γεωργούλης για την καθυστέρησή του, δείτε την στιγμή που "λύγισε" στην σκηνή του YFSF ο Ηλίας Μπογδάνος

"Λύγισε" στην σκηνή του YFSF ο Ηλίας Μπογδάνος. Έπειτα από την μοναδική του ερμηνεία ως Αλκίνοος Ιωαννίδης, τόσο εκείνος, όσο και οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την συγκίνησή τους, με τον ίδιο να ξεσπά.

Το τραγούδι που έπρεπε να ερμηνεύσει είναι από τα πιο γνωστά του τραγουδιστή και αγαπημένα, "Ο Προσκυνητής", ένα τραγούδι που όπως τόνισαν και οι κριτές χρειάζεται αρκετό πάθος.

Κάτι που αν και φοβόταν αρχικά ο Μπογδάνος, το κατάφερε και με το παραπάνω, ξεσηκώνοντας το κοινό, με τα χειροκροτήματα να πέφτουν βροχή. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία που συγκίνησε στο παρακάτω βίντεο.

Πριν την εμφάνιση του Ηλία Μπογδάνου στο YFSF δείτε την λαμπερή εμφάνιση από την Μπεκατώρου - Το φόρεμα υπερπαραγωγή

Την πιο λαμπερή της εμφάνιση έκανε στο YFSF η Μαρία Μπεκατώρου! Το φόρεμα υπερπαραγωγή της έκανε τους πάντες να παραμιλούν και να σχολιάζουν πως θα ήταν ιδανική για να παρουσιάσει τα Όσκαρ.

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό μιας και η εμφάνισή της ήταν κυριολεκτικά "φωτιά" στα κόκκινα.

Τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι γύρω της θαύμασαν το φόρεμα, που έκλεβε όλα τα βλέμματα πάνω της. Δείτε αναλυτικά και την εμφάνιση της Μπεκατώρου, που αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Υπέρλαμπρη!

Μαρία Μπεκατώρου YFSF