Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε κόκκινο και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Το φόρεμά της ήταν υπερπαραγωγή

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε κόκκινο και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε κόκκινο φόρεμα και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Τόσο η εμφάνισή της, όσο και το σώμα της κατάφεραν να "ρίξουν" το instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει χάσει κιλά και δεν διστάζει να το κρύψει. Πρόσφατα μάλιστα έκανε μια "καυτή" αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, με τα σχόλια να πέφτουν "φωτιά".

Εκτός αυτού η ίδια είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα, «Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει… Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι… Μέχρι τα είκοσι μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά! Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, τις σοκολάτες…Η αλήθεια είναι ότι έχασα 9 κιλά προσέχοντας τι τρώω. Νομίζω όμως ότι το πιο σημαντικό είναι ότι έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι πατάω γερά στα πόδια μου». Η ίδια εκτός και από αυτό, πρόσφατα μίλησε και για τις οικονομικές απολαβές. Τι είπε για εκείνην και τους άλλους;

Ωστόσο πριν την εμφάνισή της με τα κόκκινα βγήκε και νέο δελτίο από τον Ant1 για την Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF

Νέο δελτίο από τον Ant1 έχουμε για την Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF! Τι μας περιμένει αυτήν την Κυριακή και τι θα δούμε στο σόου μεταμφιέσεων; Θα υπάρξουν αλλαγές και σε τι θα δούμε τους παίκτες να μεταμορφώνονται;

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το Your Face Sounds Familiar, έρχεται και αυτή την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ…!

Η σταθερή αξία του YFSF, η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες ετοιμάζονται να μας χαρίσουν, ξανά, κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

Οι μεταμορφώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την Κυριακή είναι (αλφαβητικά):

Στέφανος Μουαγκέ – Justin Timberlake

Νικόλας Ραπτάκης – Ed Sheeran

Λάμπης Λιβιεράτος – Στράτος Διονυσίου

Μαρία Ανδρούτσου – Tones and I

Ηλίας Μπόγδανος – Αλκίνοος Ιωαννίδης

Γιώργος Χρανιώτης – Right Said Fred

Τάνια Μπρεάζου – Άννα Βίσση

Κατερίνα Κουκουράκη – Rihanna

Δανάη Λουκάκη – Άντζελα Δημητρίου

Ευρυδίκη – Alanis Morissette

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Ωστόσο χθες σας είχαμε ενημερώσει και για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας και την συνεργασία της με το κανάλι.