Η κίνηση ανθρωπιάς της Σοφίας Βογιατζάκη είναι παράδειγμα προς μίμηση!

Πώς βοηθά;

Στις ημέρες του κορωνοϊού η ανθρωπιά είναι κάτι πολύ σημαντικό και η Σοφία Βογιατζάκη του αποδεικνύει με αυτήν της την κίνηση. Πώς βοηθά τους συνανθρώπους της η γνωστή ηθοποιός; Δείτε την πράξη της που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Η ηθοποιός λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στο Ινσταγκραμ που μας συγκινεί και ταυτόχρονα μας θυμίζει ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα το μήνυμά της πέρα φυσικά από το μένουμε σπίτι, που είναι και η καμπάνια του υπουργείου για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, μας λέει ακόμα και να φροντίζουμε τις ευπαθείς ομάδες.

Expand player

Η ηθοποιός λοιπόν για να βοηθήσει πηγαίνει και παίρνει φαγητό από μαγειρεία και το πηγαίνει σε όλους εκείνους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους λόγω κορωνοϊού. Δείτε ωστόσο και το μήνυμα για τον ιό που έστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού. Τι έγραψε;

"Μενουμε σπιτι και βοηθαμε τις ευπαθεις ομαδες!!!" έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Δείτε και το βίντεο

Παράδειγμα προς μίμηση πέρα από την Σοφία Βογιατζάκη, είναι και αυτός ο άντρας που έχει βρει έναν τρόπο να βοηθά τα αδέσποτα, τις ημέρες του κορωνοϊού

Εκατοντάδες είναι τα κατοικίδια στην Κίνα που έχουν μείνει μόνα στο σπίτι καθώς οι ιδιοκτήτες τους αναγκάστηκαν αν εκκενώσουν τα σπίτια τους ή και να νοσηλευτούν σε κάποιο νοσοκομείο.

όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ένας νεαρός άντρας έχει αναλάβει τον ρόλο του "σωτήρα" καθώς αυτό που κάνει είναι να έρχεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που έχουν αφήσει πίσω κάποιο ζωάκι και να πηγαίνει να βλέπει αν αυτό είναι καλά.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοφία Βογιατζάκη: Στον γιατρό η ηθοποιός! Αποκάλυψη τώρα!

Μεσημέρι: "Κάγκελο" ο παρουσιαστής με την ατάκα της Σοφίας Βογιατζάκη- «Δεν τα πας πολύ καλά...»