Μεσημέρι: "Κάγκελο" ο παρουσιαστής με την ατάκα της Σοφίας Βογιατζάκη- «Δεν τα πας πολύ καλά...»

Ετοιμόλογη όπως πάντα!

Μεσημέρι:

Έμεινε κάγκελο ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» με την ατάκα της Σοφίας Βογιατζάκη! «Δεν τα πας πολύ καλά...»!

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του την Σοφία Βογιατζάκη, με την ηθοποιοί να πετάει τρομερές ατάκες και τον παρουσιαστή να μην ξέρει τι να πει!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το ησυχαστήριο του μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Σοφία Βογιατζάκη έκανε από το πουθενά μία ερώτηση στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τα ζώδια: «Εσύ πώς τα πήγες αυτό το διάστημα Δίδυμος με τον ανάδρομο; Γιατί εμένα λίγο άλλα ντ’ άλλα! Κι εσένα»;

Ο Γιώργος Λιάγκας σάστισε λίγο αλλά απάντησε με άνεση: «Χάλια! Κάναμε μια βλακεία μεγάλη, την πληρώνουμε, δικαίως».

«Α, αυτό λες…», του απάντησε η Σοφία Βογιατζάκη και ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Βλακεία μας μεγάλη! Την πληρώνουμε, ζητήσαμε συγγνώμη και η ζωή προχωράει… Τι να κάνουμε; Δύσκολο».

Η κουβέντα ωστόσο τελείωσε εκεί και δεν αναφέρθηκε τίποτα παραπάνω σχετικά με το περιστατικό.

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Ο παρουσιαστής αποκαλύπτει- «Μετράω πόσα μηνύματα έχω λάβει...»

Ο παρουσιαστής του «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» αποκαλύπτει on air- «Μετράω πόσα μηνύματα έχω λάβει...»!

Πολύς ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με όλα όσα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όταν δημοσιεύτηκε το ρεπορτάζ για την κακοποίηση της φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη!

Ο παρουσιαστής δέχθηκε αγωγές από την ΕΣΗΕΑ αλλά και από το σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων "Το μωβ", ενώ πολλοί άνθρωποι από το χώρο της showbiz επιτέθηκαν στον ίδιο και την εκπομπή του δημόσια ακόμα και μετά τη συγγνώμη που εξέφρασε.

Το θέμα ωστόσο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Με αφορμή ένα σχόλιο της Ελεάννας Τρυφίδου στη σημερινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα έμμεσο σχόλιο για το θέμα. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε «Το θέμα είναι να είσαι με τον άλλον στα δύσκολα Γιώργο, γιατί στα εύκολα είναι όλοι μαζί» με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Στα εύκολα… Εγώ αυτές τις μέρες μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα. Είναι σημαντικό αυτό».