Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη!

Δεν το χωράει ο νους!

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη!

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό το περιστατικό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Ένας νεαρός δε δίστασε και εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου!

Η 20χρονη φοιτήτρια μελετούσε στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου όταν ξαφνικά ένιωσε κάτι στην πλάτη της. Όταν διαπίστωσε ότι ήταν σπέρμα γύρισε κοίταξε τον νεαρό και εκείνος τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα έβαλε αμέσως τις φωνές ζητώντας βοήθεια.

Πανικός στην Θεσσαλονίκη! Σοκ με αυτό που βρέθηκε μέσα στο Πανεπιστήμιο!

Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης, με την βοήθεια ενός φύλακα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον νεαρό ο οποίος λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως είναι επίσης φοιτητής του πανεπιστημίου. Η Αστυνομία έφτασε μετά από λίγο και συνέλαβε τον 20χρονο φοιτητή, ο οποίος στην κατάθεσή του παραδέχτηκε την πράξη και εξήγησε πως το έκανε γιατί ήθελε να εκτονωθεί κάπου.

Ο νεαρός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αφού θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Κατεγγελία- σοκ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο! Κρέμασαν μέλος της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ σε τοίχο!

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία από μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης! Τον κρέμασαν σε τοίχο και τον άφησαν!

Συγκεκριμένα, η καταγγελία της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής του ΑΠΘ:

Θρίλερ! Νεκρός καθηγητής Πανεπιστημίου που αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου! (Βίντεο)

«ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ

Σήμερα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής γίναμε αυτόπτεις μάρτυρες μιας σοβαρής περίπτωσης τραμπουκισμού σε βάρος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ από μέλη των ΕΑΑΚ – CONTRA LEGEM. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί ενός ψηφίσματος, τα μέλη των Contra Legem ξεκίνησαν την υβρεολογία τους επιτιθέμενοι λεκτικά σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ, ενώ αποκορύφωμα της παραπανω λεκτικής επίθεσης ήταν η σωματική βία που ασκήθηκε εις βάρος μέλους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, όπου με τη στοχοποίηση από μέλος των ΕΑΑΚ στριμώχτηκε και κρεμάστηκε στον τοίχο, ενώ απειλούνταν για τη σωματική του ακεραιότητα, επειδή κλήθηκε να ηρεμήσει τα μέλη των ΕΑΑΚ.

Ακόμη, όμως και μετά από αυτό το ξέσπασμα των contra legem οι υπόλοιπες παρατάξεις του ΔΣ δεν συμφώνησαν στην πρόταση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις 2 η ώρα αντί στις 12, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αδιαφορία του για το γεγονός ότι οι φοιτητές οφείλουν να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου μας, χωρίς να υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις εις βάρος των μαθημάτων που διεξάγονται παράλληλα.

Ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων, ως ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ εκτιμούμε ότι είναι απαράδεκτη η σημερινή εικόνα του Διοικητικού Συμβουλίου και υποστηρίζουμε τον διάλογο ως τον μοναδικό τρόπο επίλυσης των οποιονδήποτε διαφωνιών. Καλούμε σύσσωμη τη φοιτητική κοινότητα να καταδικάσει το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός και να επιδείξει τον δέοντα σεβασμό στις διαδικασίες και τα όργανα της σχολής.

Τέλος, μας προκαλεί ιδιαίτερη απορία πως γίνεται η ΑΦΠ μια παράταξη ,που επικροτεί και στηρίζει τις γενικές συνελεύσεις, να κατηγορεί την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ότι διακειται αρνητικά προς αυτές και δήθεν φέρνει κώλυμα στη συζήτηση επειδή πρότεινε να αλλάξει η ώρα της Γενικής συνέλευσης από τις 12 στις 2 όπου θα ήταν μαζικότερη η συμμετοχή των φοιτητών σε αυτήν!!».