Θρίλερ! Νεκρός καθηγητής Πανεπιστημίου που αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου! (Βίντεο)

Τρομακτικές εικόνες!

Θρίλερ! Νεκρός καθηγητής Πανεπιστημίου που αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου! (Βίντεο)

Θρίλερ με καθηγητή Πανεπιστημίου που αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου και τελικά κατέληξε νεκρός!

Ο 79χρονος Άλμπερτ Ραζίν ήταν συνταξιούχος καθηγητής κοινωνιολογίας, γνωστός για τους αγώνες που είχε δώσει για τη διάσωση της ουντμουρτικής, μιας γλώσσας της φινοουγγρικής οικογένειας που μιλιέται στην περιοχή των Ουραλίων.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Ιζέφσκ, την πρωτεύουσα της Ουντμουρτίας, δείχνουν έναν ηλικιωμένο άνδρα να στέκεται έξω από το τοπικό κοινοβούλιο, κρατώντας πλακάτ με τις φράσεις: “Έχω πατρίδα;” και “Αν η γλώσσα μου χαθεί αύριο, είμαι έτοιμος να πεθάνω σήμερα”.

Νεκρή στα 44 της παίκτρια ριάλιτι! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται τα πλακάτ αυτά στο έδαφος, ενώ ο άνδρας στέκει όρθιος, τυλιγμένος στις φλόγες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θρίλερ! Νεκρός καθηγητής Πανεπιστημίου που αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου! (Βίντεο)

Πηγή: e-radio.gr

Θρήνος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα πασίγνωστος συνθέτης!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος πασίγνωστου συνθέτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 41 ετών!

Το γεγονός έκανε γνωστό η σύζυγός του μέσω του instagram!

Ο λόγος για τον LaShawn Daniels, ο οποίος είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως η Μπιγιόνσε, Γουίτνεϊ Χιούστον και η Λέιντι Γκάγκα!

Η σύζυγος του αδικοχαμένου συνθέτη έγραψε στα social media: «Με μεγάλη και βαθιά λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και φίλος LaShawn Daniels έφυγε μετά από μοιραίο αυτοκινητιστικό ατύχημα στη Νότια Καρολίνα. Ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός και συνθέτης, ο Daniels ήταν πυλώνας της οικογενείας μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για τη έκρηξη αγάπης που δεχτήκαμε».

Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών...

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο εντοπίσθηκε παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών όταν άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Η τραγουδίστρια έχασε τον έλεγχο της μηχανής της σε έναν επαρχιακό δρόμο, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Η οικογένεια της, σε δηλώσεις της είπε πως μπορεί ελάφι να πετάχτηκε μπροστά της με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στην προσπάθεια της να το αποφύγει. Από την άλλη, ο πατέρας της Smith, δήλωσε στο TMZ ότι η 26χρονη ήταν καλή οδηγός και «αμφιβάλλει ότι έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας της».

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο παίκτρια μουσικού talent show!

Ο λόγος για την Haley Smith η οποία έγινε γνωστή από το American Idol το 2012. Είχε περάσει από οντισιόν σε ηλικία 18 ετών.