Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το ησυχαστήριο του μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Εκεί βρίσκεται σχεδόν καθημερινά!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το ησυχαστήριο του μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αυτό είναι το ησυχαστήριο του Γιώργου Λιάγκα, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει στα media αλλά και στο διαδίκτυο με τα σχόλια στην εκπομπή του. Φωτογραφία ντοκουμέντο.

Τις τελευταίες εβδομάδες μεγάλος ντόρος έχει γίνει γύρο από το όνομα του παρουσιαστή σχετικά τόσο με τις δηλώσεις του για την Κατερίνα Πεφτίτση, όσο και για το ΑΠΘ.

Το κανάλι του έχει δώσει μια ακόμη ευκαιρία, παρόλο που έχουν φύγει άτομα από την εκπομπή του . Εκείνος τώρα προσπαθεί να ηρεμήσει μετά και τα χιλιάδες μηνύματα που δέχεται στα social media αλλά και τις "επιθέσεις" προσώπων της showbiz.

To ησυχαστήριο του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται στην Βουλιαγμένη, εκεί όπου πάει σχεδόν καθημερινά και κάνει τις βουτιές του στην θάλασσα, αλλά και διάφορα θαλάσσια σπορ.

Γιώργος Λιάγκας ΑΠΘ

Γιώργος Λιάγκας: Έπεσε στα... πατώματα ο παρουσιαστής! Δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τα...

Έπεσε στα... πατώματα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τα χαμηλά νούμερα που σημείωσε στην τηλεθέαση.

Μετά τα όσα έχουν γίνει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», οι τηλεθεατές του, του έχουν γυρίσει την πλάτη.

Αφορμή ήταν ο σάλος που έχει ξεσπάσει με τα σχόλια τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του. Εκεί που έπιανε κορυφή τώρα έχει πιάσει πάτο, καθώς έκανε 8,9% τηλεθέαση.

Αναλυτικά τα τέταρτα

7,3
10
10,5
14,4
8,8
6
6,9
7,1

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 17
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 8,9
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 13,7
ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 20,9

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 25,7

ALPHA: Divided 10.1

OPEN: Μεσημέρι yes 8,9

Γιώργος Λιάγκας: «Θα βρεθείς μαχαιρωμένος παλιοχοντρέ, θα σε σκοτώσουμε»! Ποιος τον απειλεί και γιατί;

Συγκλονίζει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας με τα μηνύματα που δέχεται που μεταξύ άλλων του είπαν «Θα βρεθείς μαχαιρωμένος παλιοχοντρέ, θα σε σκοτώσουμε»! Ποιος τον απειλεί και γιατί;

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε όλα όσα ακούστηκαν σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» για τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τον ράπερ Snik!

Πριν από μερικές ημέρες έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του Snik σε ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό, και ξέσπασε κατά του ράπερ μέσα από την εκπομπή του.

Η απάντηση που έδωσε ο Snik ήταν μέσω Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε πει ότι ήταν αγενής μπροστά στις κάμερες και μετά ανέβασε αυτός μια φωτογραφία μου με έδειχνε στην παραλία, έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι μου και με έλεγε γυμνοσάλιαγκα. Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου, γιατί έχω χάσει και 10 κιλά από τότε. Μου έστειλαν μετά απειλητικά μηνύματα οι οπαδοί του ότι θα με σκοτώσουν, θα με μαχαιρώσουν, «παλιοχοντρέ που τόλμησες να πιάσεις στο στόμα σου τον Snik. Θα σε σκοτώσουμε, θα σε σφάξουμε, θα σε μαχαιρώσουμε», του γράφουν μεταξύ άλλων, με τον ίδιο όμως να αντιμετωπίζει αυτές τις απειλές με χιούμορ.