Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έλυσε το μεγαλύτερο μυστήριο! Δεν πάει το μυαλό σας! (Βίντεο)

Το ψάχναμε τόσο καιρό και μόλις αποκαλύφθηκε!

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έλυσε το μεγαλύτερο μυστήριο! Δεν πάει το μυαλό σας! (Βίντεο)

Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο Snik έλυσε το μεγαλύτερο μυστήριο και δεν πάει το μυαλό σας! Τόσο καιρό το ψάχναμε και μόλις αποκαλύφθηκε!

Ο γνωστός τραγουδιστής τις τελευταίες ημέρες δέχεται «πυρά» λόγω ενός αποσπάσματος που κυκλοφόρησε, όπου φαινόταν πως σνόμπαρε τους δημοσιογράφους και δεν μιλούσε στις κάμερες.

Σήμερα στην εκπομπή «Happy Day», η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ της σχολίασαν το βίντεο αυτό και έκαναν μια αποκάλυψη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι το παίζει «μάγκας» πατώντας στην σχέση του με την κριτή του GNTM και γι' αυτό έχει αυτήν την αντίδραση! Ωστόσο η εκπομπή του Alpha διέψευσε αυτόν τον χαρακτηρισμό σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με όσα είπαν στην εκπομπή ο Snik έχει δουλέψει στο εξωτερικό και δεν είναι σνομπ, απλά δεν ξέρει πως λειτουργεί εδώ το σύστημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Snik: Με το που είδε τις κάμερες ο σύντροφος της Παπαγεωργίου σταμάτησε και άρχισε να ποζάρει!

O Snik, ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με το που είδε τις κάμερες έξω από την Μεγάλη Βρετανία άρχισε να ποζάρει.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ράπερ σε μια δημόσια εμφάνιση, χωρίς να έχει στο πλευρό του την κριτή του GNTM.

Ο Snik, έχει συχνό στέκι το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθηνάς, καθώς εκεί απολαμβάνει το φαγητό του και χαλαρώνει με φίλους.

Snik: Το βίντεο που "καίει" τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Κράταγε στα χέρια του πενηντάρικα και...

Πριν λίγες ημέρες, οι φωτογράφοι τον «τσάκωσαν» έξω από τη Μ. Βρετανία και εκείνος με το που τους είδε πόζαρε σαν... μοντέλο!

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύντροφος

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύντροφος

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύντροφος

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγινε «αρνάκι»! Πώς του πήρε το μυαλό;

Με αυτό τον τρόπο ο Snik, ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγινε «αρνάκι». Πως του πήρε το μυαλό το μοντέλο πριν περίπου ένα μήνα;

Εδώ και λίγες εβδομάδες πρώτο θέμα συζητήσεων στις εκπομπές είναι η σχέση του μοντέλου με τον Έλληνα ράπερ, με τα σχόλια να μην έχουν τέλος.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες μια κίνηση του σωματοφύλακα του σε δημοσιογράφο, εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τον έκραξε δημόσια και με την σειρά του ο Snik του απάντησε στο Instagram.

Ο έρωτας τους ξεκίνησε όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει την επιτυχία του με την Τάμτα που έχει τον τίτλο «Seniorita».

Ο Snik δεν άργησε να τις κάνει σχόλιο, με τις φήμες να λένε πως έτσι ξεκίνησαν να μιλάμε και δεν άργησαν να είναι μαζί.