Η απάντηση - ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Γιώργο Λιάγκα! "Είναι άλλο να εκφράζεις διαφωνία με απειλές για ζωή"!

Η δήλωση της παρουσιάστριας!

Η απάντηση - ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Γιώργο Λιάγκα!

Την δικιά της απάντηση - ξέσπασμα έδωσε η παρουσιάστρια στον Γιώργο Λιάγκα! "Είναι άλλο να εκφράζεις διαφωνία με απειλές για ζωή"! Η σοκαριστική δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη!

Την δικιά της στάση για τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του παρουσιαστή, σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της, έδωσε η Συνατσάκη!

Μαίρη Συνατσάκη: Γίνεται "χείμαρρος" κατά του Γιώργου Λιάγκα! «Δεν είναι συγγνώμη, είναι επικοινωνιακή κωλοτούμπα»

Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν είναι σωστό να ρίχνουμε κατάρες και να απειλούμε τις ζωές άλλων, φτάνοντας στα άκρα!

Η ίδια έγραψε αναλυτικά στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, «Επειδή λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα για το όλο συμβάν και την τηλεοπτική του κάλυψη και επειδή είμαι άνθρωπος που σε αυτά τα ζητήματα και έχω άποψη και την εκφράζω (παρόλο που στη δουλειά που κάνω θα με συνέφερε περισσότερο να μην το κάνω) θέλω να επιστήσω την προσοχή όλων και προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Είναι άλλο να διαφωνείς με κάποιον και να το εκφράζεις με επιχειρήματα και αυστηρότητα και άλλο να εκφράζεις αυτή τη διαφωνία με απειλές για τη ζωή του, τη σωματική του ακεραιότητα, ρίχνοντας ευχές να πάθει καρκίνο και κατάρες να συμβεί το ίδιο και στα παιδιά του, στη μάνα του, κάτι αντίστοιχο “για να μάθει” και άλλα τέτοια.

Αν σκοπός όλων αυτών των συμβάντων είναι να εξελιχθούμε σαν κοινωνία και να καταλάβουμε επιτέλους τι είναι “ενσυναίσθηση”, τη χάνουμε τη μπάλα και το παιχνίδι και το δίκιο μας, όταν γινόμαστε χειρότεροι από αυτό που πολεμάμε. Η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο πρέπει να είναι ο στόχος και ο άξονας».

Μαίρη Συνατσάκη για τον Γιώργο Λιάγκα: «Η αφορμή ήταν αυτά τα σχόλια...»!

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα μετά τις δηλώσεις που έκανε για το plus size μοντέλο του GNTM. «Η αφορμή ήταν αυτά τα σχόλια...».

Ο παρουσιαστής είχε πει στην εκπομπή του πως «Παίρνουν ανθρώπους με παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν».

H Μαίρη Συνατσάκη έκανε ένα βίντεο με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, κάτι για το οποίο ρωτήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

«Με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε διαφωνήσει και εντός και εκτός πλατό, αλλά έχουμε συμφωνήσει κιόλας. Και αυτό είναι το υγιές. Η αφορμή ήταν αυτά τα σχόλια. Δεν ήταν καθόλου προσωποποιημένο.», δήλωσε χαρακτηριστικά.