"Δεν ξέρω τι φορούσε η κ. Σπυροπούλου, το δικό μου ήταν καλύτερο"!

Τι είπε η Χριστίνα Παππά;

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day πριν από λίγες ημέρες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς την ρώτησαν για το φόρεμα που φορούσε και το οποίο ήταν "ίδιο" με το δικό της!

Ειδικότερα η Χριστίνα Παππά, πριν ακόμα σταματήσουν τα γυρίσματα του JT2US μίλησε στην εκπομπή του alpha τόσο για το show, όσο και για τον κορωνοϊό! Κάπου εκεί την ρώτησαν και για αυτό που φορούσε και για το γεγονός ότι έμοιαζε πολύ με το ρούχο που επέλεξε να φορέσει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που συμμετέχει στο ίδιο show!

Expand player

“Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και ας μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί με τον κορονοϊό στο κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Ευαισθησίες έχουμε, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να γελάμε και να βγαίνουμε στην τηλεόραση, αλλά δεν το αγνοείς αυτό το πράγμα.

Επηρεάζεσαι. Εγώ φοβάμαι παιδιά, έχω σκεφτεί να σταματήσω και το show. Η μητέρα μου είπε “Χριστίνα σταμάτησε”. Δεν θα πάθουμε κάτι να μείνουμε σπίτι μας 15 μέρες. Προκειμένου να αποφύγουμε το μεγάλο κακό, τουλάχιστον όσο μπορούμε να το ελέγξουμε” είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

Τι απάντησε όμως η Κωνσταντίνα Παππά για την Σπυροπούλου και το φόρεμα που φορούσε;

Όπως ήταν φυσικό η ερώτηση δεν άργησε να έρθει και για το ρούχο που επέλεξαν να φορέσουν οι δύο γυναίκες με την Χριστίνα Παππά να λέει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Δεν ξέρω τι φορούσε η κυρία Σπυροπούλου. Το δικό μου φόρεμα είναι όλο κεντημένο στο χέρι. Βγήκαμε έξω, δεν το είχαμε δει, άκουσα ένα ολόκληρο στούντιο να κάνει αααα… Δεν το πρόσεξα καν να σας πω την αλήθεια, αλλά σίγουρα το δικό μου ήταν καλύτερο”. Και αφού αναφερθήκαμε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δείτε και πως περνά τον χρόνο της στην καραντίνα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Παππά: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις του γιου της - «Δεν μπορώ συνέχεια να κλαίω...» (βίντεο)

Έξαλλη η Χριστίνα Παππά! «Τους τρώει μέσα τους το κακό σκουλήκι»!