Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέρει πώς να περάσει το χρόνο της στην καραντίνα

Πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέρει πώς να περάσει το χρόνο της στην καραντίνα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει θέσει εδώ και λίγες μέρες τον εαυτό της σε αυτοπεριορισμό και περνάει δημιουργικά το χρόνο της στο σπίτι της. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια ξέρει ακριβώς ποιο είναι το μυστικό για να επιβιώσει στην καραντίνα!

Το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως έχει βήχα και πονόλαιμο, συμπτώματα που συμπίπτουν με εκείνα που εμφανίζει όποιος έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Έτσι η παρουσιάστρια, αφού ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, μπήκε σε καραντίνα περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ της, τα οποία ήταν αρνητικά.

Το τεστ το έκανε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που ανακοίνωσε τα ευχάριστα

«Τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά εγώ και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε ευτυχώς τον ιό. Φυσικά η πρόληψη είναι ό, τι πιο σημαντικό» έγραψε με τη σειρά του ο παρουσιαστής στο Instagram του.

Ωστόσο από εκείνη τη μέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αποφασίσει να μείνει μέσα στο σπίτι της προκειμένου να προστατεύσει τόσο τον εαυτό της όσο και τους γύρω της από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού που φαίνεται να έχει σαρώσει τη χώρα.

Μένει λοιπόν σπίτι και ενημερώνει διαρκώς το κοινό της για τις δραστηριότητες που επιλέγει να κάνει. Μαγειρεύει, καθαρίζει οργανώνει τα πράγματά της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκει σε κάθε περίπτωση τον τρόπο για να κρατάει τον εαυτό της απασχολημένο όσο καιρό βρίσκεται μέσα στο σπίτι της.

Αν ωστόσο εσύ έχεις ξεμείνει από ιδέες και δεν ξέρεις τι να κάνεις, σου έχουμε εδώ τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για όσο καιρό βρίσκεσαι σε καραντίνα!

Μάλιστα, μέσω μία σειράς Insta Story θέλησε να συνομιλήσει με τους followers της, προκειμένου να μάθει τι θα φάνει εκείνοι για βραδινό.

Σπυροπούλου instagram