Γέννησε η Εύα Τσάχρα

Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

Για μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Εύα Τσάχρα, καθώς έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες την κορούλα της. Από την στιγμή εκείνη, η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μιας και έζησε ένα όμορφο θαύμα της ζωής.

Η Εύα Τσάχτα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και τις δύσκολες ώρες έκανε γνωστή την πολύ όμορφη είδη με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο. Η στιγμή μαμά και κόρης θα σας κάνει να «λιώσετε».

Expand player

Η μικρούλα είναι καρπός του ερωτά της με τον Αλέξη Μπούντρο και μετά τον ερχομό της, είδαν την οικογενειακή τους ευτυχία να ολοκληρώνεται με τον πιο όμορφο τρόπο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ευτυχισμένη μαμά, η μικρή θα πάρει το όνομα Ειρήνη.

Η φωτογραφία της Εύας Τσάχρα μετά την γέννα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εύα Τσάχρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της μέσα από το μαιευτήριο την ώρα που την θήλαζε.

«Ήρθες μέσα στο σκοτάδι και τον πόλεμο ,για να φέρεις το Φως και την Ειρήνη! Σ’ ευχαριστούμε που επέλεξες εμάς για γονείς σου μικρή μας Άρτεμις!! Μακάρι να φανούμε αντάξιοι του δώρου σου! Θα βάλω τα δυνατά μου. Σ αγαπώ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια της κύησης, η Εύα Τσάχρα είχε στείλει σε όλες τις γυναίκες ένα υπέροχο μήνυμα και είχε συγκινήσει με την ανάρτηση της. Η τραγουδίστρια ήθελε να εκφράσει με αυτό τον τρόπο τον θαυμασμό της στο γυναικείο φύλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εύα Τσάχρα-YFSF: "Η Δέσποινα Βανδή είναι η τρίτη μαμά μου γιατί... "!

Ελένη Φουρέιρα: Πώς σχολίασε τη μεταμφίεση της Εύας Τσάχρα στο YFSF; (βίντεο)