Η Εύα Τσάχρα μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της - Το υπέροχο μήνυμα της για όλες τις γυναίκες

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της!

Η Εύα Τσάχρα μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της - Το υπέροχο μήνυμα της για όλες τις γυναίκες

Η Εύα Τσάχρα, λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, ποζάρει στο Instagram και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τη φωτογραφία της, συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα που αφιέρωσε σε όλες τις γυναίκες, με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα.

Η τραγουδίστρια βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και όχι άδικα, αφού τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, Αλέξης Μπούντρου, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν την κορούλα τους.

Η Εύα Τσάχρα πριν από λίγο καιρό ενώθηκε με τον αγαπημένο της και με τα δεσμά του γάμου, δείτε εδώ στιγμιότυπα από την τελετή!

Έτσι, θέλησε να εκφράσει μία σκέψη της για όλες τις γυναίκες, και έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία κρατάει την κοιλιά της, εκφράζοντας τον θαυμασμό της στο γυναικείο φύλο.

«Η γυναίκα στην πιο ένδοξη στιγμή της. Όχι δε μιλώ για την εγκυμοσύνη, διότι υπάρχουν γυναίκες που συνειδητά δε θέλουν παιδιά και κάποιες άλλες που δε μπορούν ν' αποκτήσουν. Η πιο ένδοξη στιγμή της γυναίκας είναι η απελευθέρωση της. Εκείνη, που μετά από αιώνες καταπίεσης, βασανιστηρίων και σκλαβιάς, αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να ζεί όλα αυτά που πρέπει να ζήσει,χωρις να ντρέπεται και χωρίς να εξηγεί. Και προσοχή. Δε μιλώ για την υποτιθέμενη απελευθέρωση εκείνη που προβάλλουν τα media και που μόνο υποτιμητική είναι. Μιλώ για την απελευθέρωση της γυναίκας στις επιστήμες, στις τέχνες και στην πολιτεία. Και δυστυχώς αυτή η γυναίκα βρίσκεται μόνο στη Δύση... Είθε η Ανατολή και όλες οι θρησκείες που φοβούνται τη γυναικεία φύση να αλλάξουν σύντομα... Και να δώσουν στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να γνωρίσει τις αρετές της ΓΥΝΑΙΚΑΣ».

Εύα Τσάχρα έγκυος

Κόλαση η Εύα Τσάχρα! Τα καυτά μαγιό και τα τατουάζ στο σώμα της!

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό μόνο στο Youweekly.gr! Κόλαση πρώην παίκτρια του YFSF! Τα καυτά μαγιό και τα τατουάζ στο σώμα της!

Κορμί λαμπάδα, ξανθιά και γαλανομάτα, με tattoo στο χέρι της και στο κορμί της.

Η Εύα Τσάχρα μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «Voice» και στο «YFSF» του ΑΝΤ1, όμως παρά το νεαρό της ηλικίας της κουβαλάει ένα πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές συνεργασίες, όπως με τον Γιάννη Πάριο, τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Νίκο Βέρτη, τον Χρήστο Δάντη, τη Δέσποινα Βανδή στο «Mamma mia» και άλλους πολλούς. Στην καλοκαιρινή της φωτογράφιση για το Youweekly.gr μιλάει αποκλειστικά για τον μόλις 3 μηνών έρωτα που έχει μπει στη ζωή της και την κάνει να χαμογελά, για τον χωρισμό των γονιών της και για τις συνέπειες που της κόστισαν, ενώ δηλώνει κλαψιάρα, παραμυθού αλλά και δυναμική αφού κανένας και τίποτα δεν της χαρίστηκε...

Κόλαση πρώην παίκτρια του YFSF! Τα καυτά μαγιό και τα τατουάζ στο σώμα της!

Παρέα με τις «Swinging cats» αλλά και σε solo εμφανίσεις, η Εύα Τσάχρα ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει σε ένα μεγάλο πάρτι με live σε όλη την Ελλάδα κάνοντας μια στάση, στις 20 Ιουνίου, στη συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια στην Πλατεία Νερού...

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ


Πού μεγάλωσες;

Στην Αθήνα και φοίτησα στο μουσικό σχολείο Παλλήνης. Οι γονείς μου ασχολούνταν ερασιτεχνικά και οι δύο με το τραγούδι, γι' αυτό έγινε ο αδερφός μου ντράμερ, ενώ εγώ αγάπησα το τραγούδι περισσότερο από τον παππού μου που ήταν ψάλτης. Πήγαινα μαζί του και έψελνα, γι' αυτό με τράβηξε και η βυζαντινή μουσική...

Ευτυχισμένα τα παιδικά σου χρόνια;

Κόλαση πρώην παίκτρια του YFSF! Τα καυτά μαγιό και τα τατουάζ στο σώμα της!

Πολύ ευτυχισμένα, αν και τίποτα δεν ήταν εύκολο για εμάς. Από μικρή ηλικία δουλεύαμε για να ζήσουμε. Και παρ' όλο που ύστερα από 22 χρόνια γάμου οι γονείς μου χώρισαν μετά από πολλές εντάσεις που είχαν μεταξύ τους, τώρα είμαστε καλά. Θεωρώ ότι επειδή μας έκαναν σε πολύ μικρή ηλικία, η μαμά μου ήταν 18 και ο μπαμπάς μου 20, δεν άντεξαν στον χρόνο, ήταν δύο παιδιά που έκαναν παιδιά...

Εσένα και τον αδερφό σου σας επηρέασε ο χωρισμός τους, πώς είστε τώρα;

Εκείνη την περίοδο υπήρχε ένταση μέσα στο σπίτι κι εμείς τη ζούσαμε, τώρα είμαστε σε μια καλύτερη κατάσταση. Παρ' όλα όσα περνούσαν εκείνοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μας μεγαλώσουν χωρίς να μας λείψει τίποτα, και τους ευγνωμονώ γι' αυτό.

Δεν ήταν επομένως εύκολα τα πράγματα;

Καθόλου εύκολα. Ήμασταν μια μεσοαστική οικογένεια που παλεύαμε. Στη δουλειά μου παρ' όλα αυτά −και νιώθω τυχερή γι' αυτό− δεν είχα παρατράγουδα, αντιθέτως είχα άψογες σχέσεις με όλους τους συναδέλφους μου και δεν έχω φύγει από κανένα σχήμα τσακωμένη.

Ήσουν ζωηρό και ατίθασο παιδί ή ήρεμη δύναμη;

Ήρεμη, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θα με χαρακτήριζα φλώρο, ούτε κοπάνες, ούτε τίποτα. Την πρώτη μου κοπάνα την έκανα στη Γ' Λυκείου και πήρα τη μαμά μου για να την ενημερώσω.

Κατακτήσεις είχες στο σχολείο;

Ναι, είχα, αλλά ποτέ δεν έμπλεξα με συνομήλικό μου γιατί δεν επικοινωνούσα, πάντα είχα σχέσεις με μεγαλύτερους.

Ήσουν η όμορφη της τάξης;

Κόλαση πρώην παίκτρια του YFSF! Τα καυτά μαγιό και τα τατουάζ στο σώμα της!

Δεν νομίζω ότι ήμουν από τα ωραιότερα κορίτσια της τάξης, φορούσα σιδεράκια και γυαλιά. Η μετάλλαξή μου έγινε μόλις τελείωσα το σχολείο και πήγα στο Πανεπιστήμιο να σπουδάσω Θεολογία, τότε ξεκίνησα να κάνω live βράδυ και με είδα με άλλο μάτι.

Ένα κορίτσι με σπουδές βυζαντινής μουσικής και φοιτήτρια Θεολογίας, μου κάνει πολύ αφοσιωμένο με τη θρησκεία, ισχύει;

Καμία σχέση. Δεν είμαι αφοριστική με τα Θεία, αλλά συνεχίζω να ψάχνομαι και πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπου. Θα πάω να ανάψω κερί στην εκκλησία, αλλά το κάνω για δικούς μου λόγους, δεν πάω βάσει του δόγματος.

Τη δεύτερη χρονιά που δούλευες με τον Νίκο Βέρτη μπήκες παράλληλα και στο «Voice». Πώς ήταν η εμπειρία σου εκεί;

Ήξερα ακριβώς τι γίνεται σε τέτοια talent shows, πήγα συνειδητοποιημένη ότι δεν θα κριθεί η καριέρα μου από αυτό, απλά θα έπαιρνα παραπάνω δημοτικότητα και διαφήμιση. Στη συνέχεια μετά από αυτό, όμως, τίποτα δεν μου ήρθε έτοιμο και δεν μου προσφέρθηκε απλόχερα, δεν μου ανοίχτηκαν διάπλατα οι πόρτες, εξακολουθώ να πηγαίνω σε ακροάσεις. Μπορώ να σου πω ότι μετά το «YFSF» είχα περισσότερες προτάσεις.

Κόλαση πρώην παίκτρια του YFSF! Τα καυτά μαγιό και τα τατουάζ στο σώμα της!

Η δουλειά σας είναι φουλ ανταγωνιστική και ο χώρος δύσκολος για να επιβιώσεις εάν δεν έχεις κάποιον να σε σπρώξει. Τι βαθμό θα έβαζες από το 1 έως το 10 στα δύσκολα που έχεις περάσει για να σταθείς στα πόδια σου;

Θα έβαζα 8 γιατί είμαι συνειδητοποιημένη ότι μπορώ να φτάσω μέχρι ένα σημείο. Και δεν μου φταίει κανένας γι' αυτό. Ούτε δέχτηκα ποτέ σεξουαλική παρενόχληση, ούτε υποχωρήσεις έκανα για να ανέβω, πάντα έβαζα τα όριά μου. Χωρίς να γίνομαι bitch, έβαζα στοπ σε ό,τι με ενοχλούσε. Όλοι έχουμε ακούσει να γίνονται διάφορα περίεργα στον χώρο αυτό, παρ' όλα αυτά εγώ είμαι από τις τυχερές, γιατί όποια περνάει από τέτοιες καταστάσεις δεν έχει και την καλύτερη εμπειρία...

Έχεις τσακωθεί άσχημα σε συνεργασίες για κάτι που σε ενόχλησε;

Όχι, δεν έχω τσακωθεί, παρ' όλο που θα ήθελα πολλές φορές να το κάνω, όμως, πάντα έβαζα νερό στο κρασί μου. Υπήρχαν στιγμές που όταν ένιωθα να με αδικούν ήθελα να ξεμαλλιάσω τον άλλον, αλλά το έπνιγα γιατί είμαι επαγγελματίας. Δυστυχώς, με τα δικά μου πρόσωπα δεν έχω την ίδια υπομονή ενώ θα έπρεπε, γιατί μαζί τους έχω περισσότερο θάρρος. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, αλλά παρ' όλα αυτά σκέφτομαι κάποια στιγμή να ξεκινήσω για να διαχειριστώ τον θυμό μου.

Υπήρχαν κάποιοι που σε προσέγγισαν για να γίνουν η αυλή σου;

Αρκετοί, όμως επειδή είμαι πολύ οξύθυμη τους κράτησα μακριά και έτσι κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να το κάνουν. Σε θέματα management είμαι εγώ αφεντικό του εαυτού μου. Τώρα, θα μου πεις, γι' αυτό έχεις μείνει εκεί που είσαι, δεν θα μπορούσα όμως να έχω κανέναν να μου κάνει κουμάντο, ούτε να διαθέτω εξτρά χρήματα για κάποιον συνεργάτη.

Με τόσα χρόνια στον χώρο, δεν νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να απολαύσεις κι εσύ κάποιες παραπάνω παροχές;

Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πληρώσω μια εταιρεία να με αναλάβει για να μου κάνει airplay στα ραδιόφωνα, επομένως μόνο μέσω Youtube μπορώ να λειτουργήσω, έτσι όπως έκανε ξεκινώντας ο αγαπημένος μου Παντελής Παντελίδης. Έχω βάλει κάποιες φορές νερό στο κρασί μου, αλλά σε γενικές γραμμές αρνούμαι να τραγουδήσω βλακείες. Στα 31 μου χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Δεν θα έκανα ούτε υποχωρήσεις, αλλά ούτε και εκπτώσεις για να ακουστεί το όνομά μου.

Τον ήξερες προσωπικά τον Παντελή;

Ναι, είχα συνεργαστεί μαζί του και έκανα φωνητικά σε κάποιους δίσκους του, ήταν κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς.

Ήσουν και στο «Mamma mia» με τη Δέσποινα Βανδή και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, έκανες την κόρη της. Τι σού έχει μείνει από τη συνεργασία σου με τη Δέσποινα;

Ήταν υπέροχη η εμπειρία που ζήσαμε όλοι σε αυτή τη δουλειά. Μας είχε όλους σαν παιδιά της, εμένα που έκανα την κόρη της λίγο παραπάνω, με μπούκωνε με φαγητό, έφτιαχνε σπανακόπιτες και τρώγαμε συνέχεια, μιλάμε ακόμα στο τηλέφωνο με τη Δέσποινα και λέμε τα νέα μας. Ήταν κανονική μάνα, το «Mamma mia» της ταίριαζε απόλυτα, και μας έκανε εντύπωση που έχει δύο παιδιά πραγματικά διαμάντια. Όλοι είχαμε πάθει σοκ με την ανατροφή που τους έχει δώσει.

Έχεις δουλέψει και σαν μοντέλο...

Ναι, σε μικρή ηλικία, το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Ήμουν 6 χρόνων όταν με πήγε η μαμά μου σε ένα πρακτορείο και έκανα κάποιες διαφημίσεις και φωτογραφίσεις, και όταν άρχισα να πηγαίνω στο σχολείο σταμάτησα. Τώρα πού και πού κάνω το μοντέλο για δικούς μου ψωνίστικους λόγους...

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη μεταμφίεσή σου στο «YFSF»;

Δεν έχω χειρότερη και καλύτερη, θα σου πω ότι την πιο πολλή πλάκα την έκανα σαν Πάνος Κιάμος. Η θεία μου είναι φίλη με τον μπαμπά του Πάνου και επειδή εγώ είχα ζητήσει συγγνώμη από τον Κιάμο γι' αυτό που θα έβλεπε, εκείνος με τη σειρά του μου είχε ευχηθεί καλή επιτυχία... Ως καλύτερη μεταμφίεσή μου όμως θα έλεγα την Τζάνις Τζόπλιν.

Ποιος από τους συμπαίκτες σου ήταν για σένα αποκάλυψη;

Για μένα αλλά και για την αντίπερα όχθη, και εννοώ τους κουλτουριάρηδες, ήταν σίγουρα αποκάλυψη η Κατερίνα Στικούδη. Μπορεί να μη χρειάζεται να αποδείξει τίποτα στην πορεία που έχει κάνει, αλλά σίγουρα έκλεισε πολλά στόματα με τη συμμετοχή της εκεί. Πάντα μια γυναίκα πάρα πολύ όμορφη είναι πολύ εύκολος στόχος.

Μαθητής σου στη σχολή που διδάσκεις στην έχει πέσει ποτέ;

Όχι, είμαι αυστηρή δασκάλα να ξέρεις. Οι μαθητές μου είναι διακριτικοί, απλά έρχονται και με ακούνε στα live μου.

Στην προσωπική σου ζωή είσαι ερωτευμένη;

Ναι, έχω μια καινούργια σχέση 3 μήνες τώρα με έναν μουσικό.

Εάν ο σύντροφός σου ζήλευε και σού έκανε σκηνές για τη δουλειά σου, θα συνέχιζες μαζί του;

Ούτε καν. Ποτέ, όμως, δεν έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις, όλοι οι πρώην σύντροφοί μου είχαν κατανόηση.

Και εσύ το ίδιο;

Εγώ θα πω τώρα ναι, αλλά θα το καταπιώ, είμαι λίγο κατίνα στις σχέσεις μου...

Κάνεις κατινιές; Ψάχνεις κινητά, παρακολουθείς τον σύντροφό σου;

Πες μου μια γυναίκα που δεν έχει κάνει κατινιά! Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα σιχαινόμουν τον εαυτό μου εάν τα έκανα αυτά, αλλά στο παρελθόν τα έχω κάνει όλα. Και κινητό έχω ψάξει, και σύντροφό μου έχω παρακολουθήσει, αλλά παρ' όλα αυτά δεν βρήκα τίποτα. Εξάλλου κανένας δεν μου είχε δώσει δικαίωμα, μόνη μου παλεύω με δράκους.

Τον πήχη τον έχεις βάλει πιο ψηλά τώρα στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά;

Δεν τον βάζω ποτέ ψηλά για να μην απογοητευτώ, απλά βάζω σιγά σιγά στόχους ζωής.

Σε έχει απογοητεύσει αυτή η δουλειά ποτέ;

Πολλές φορές, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω και να φύγω, γιατί τη γουστάρω. Ξέρω ότι έχει ημερομηνία λήξης γι' αυτό και παραδίδω μαθήματα φωνητικής, αφού καταλαβαίνω ότι στο τέλος αυτό θα κάνω. Το τραγούδι κάποια στιγμή θα τελειώσει και εγώ δεν θέλω να «καταντήσω» να ανεβαίνω στη σκηνή και να με κοροϊδεύει ο κόσμος από κάτω.

Εάν σου έκαναν πρόταση, θα πήγαινες στη Eurovision;

Ναι, θα πήγαινα. Εάν είχα μια καλή πρόταση δεν θα έλεγα «όχι». Θα ήθελα να πάω όμως με ένα κομμάτι για να ταρακουνήσω την Ευρώπη ή για να την κάνω να κλάψει...

Εσύ κλαις εύκολα;

Είμαι κλαψιάρα και γκρινιάρα. Άμα ταλαιπωρηθώ και πιεστώ ξεσπάω σε κλάματα. Έκλαψα μετά το τέλος του «YFSF» κρυφά από όλους στο σπίτι μου, όπως και στην τελευταία παράσταση του «Mamma mia». Ξέρω ότι σε αυτή τη δουλειά πρέπει να έχεις γερό στομάχι και να μην είσαι ευαίσθητος. Στην αρχή δεν την πάλευα καθόλου, στην πορεία όμως αποφάσισα να κάνω delete σε ανθρώπους για να επιβιώσω.

Γάμο και οικογένεια θέλεις να κάνεις;

Είμαι γεννημένη γι' αυτό! Να γίνω οικογενειάρχισσα. Είμαι πολύ σταθερή σε σχέσεις και θέλω να έχω πρόγραμμα στη ζωή μου, πάσχω από OCD, αποσυντονίζομαι εάν κάτι δεν μου πάει καλά.

Άρα είσαι πιστή, δεν έχεις απατήσει σχέση σου...

Εντάξει, όλοι έχουμε κάνει λάθη (γέλια). Πιο μικρή ήμουν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, δεν με κρατούσε τίποτα, τώρα όμως όχι πια.

Σε έχει βρίσει άντρας γιατί τον παράτησες;

Φυσικά.

Εσύ φεύγεις πρώτη από μια σχέση;

Ναι, εγώ φεύγω, όταν νιώθω ότι μένω στάσιμη και βαλτώνω σε μια σχέση δεν μπορώ να μείνω άλλο.

Κατά τη δική σου άποψη, όλα τα ωραία τελειώνουν;

Ναι, φοβάμαι το τέλος, νιώθω ανασφάλεια. Δεν θέλω τα ωραία να τελειώνουν, είμαι πολύ παραμυθού, όμως έχω επηρεαστεί από τον χωρισμό των γονιών μου που αν και ήταν τόσα χρόνια μαζί δεν τα κατάφεραν. Δεν θέλω να είναι έτσι ένα τέλος, δεν θέλω το κλίμα που έζησαν εκείνοι μέσα στο σπίτι μας να το ζήσω κι εγώ όταν θα κάνω το δικό μου σπίτι.